Groeps- of Privé Ceremonies met Choco Bliss

Begeleide Choco Bliss Ceremonie in Nederland

Choco Bliss is een nieuw, origineel & uniek geneesmiddel voor de ziel. Een Choco Bliss ceremonie maakt het mogelijk om een diepe innerlijke reis te maken die je enorm kan ondersteunen in je leven. Het helpt je bij inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn in het heden en om meer zelfliefde te ontwikkelen.

Plant medicijn ceremonies helpen je om in vrede te komen met je verleden en om in jouw persoonlijke kracht de toekomst tegemoet te gaan.

Op deze pagina vind je informatie over begeleide Choco Bliss Ceremonies in intieme, kleine groepen van 7 deelnemers met persoonlijke aandacht. Je leest hier ervaringen met Choco Bliss, informatie over onze ceremonies, de locatie, de dagindeling en de prijzen. Helemaal onder aan de pagina vind je ‘de meest gestelde vragen‘. Veel plezier op je ontdekkingstocht en wie weet tot snel?

Wil je meer VERBINDING met jezelf? Ben je op zoek naar HELING? Een diepere PURPOSE of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat PLANT MEDICIJNEN voor je kan doen?

We zitten in een grote verandering. Zowel collectief als individueel. Tijd om naar binnen te keren, werkelijk te ontdekken wat voor jou belangrijk is en wat er mogelijk nog in de weg staat om in vrede en vrijheid te leven. ‘Geluk dat zit van binnen’, hoor je altijd. Wat houdt dit voor jou in? Sta je in verbinding met je hart, durf je vanuit hart & ziel te leven? Net zoals je altijd hoor ‘Alles zit al in jou.’ Wat is dit dan wat er in jezelf te ontdekken is?

Plant medicijnen kunnen als een geweldige tool dienen die je helpen naar binnen te keren, in een groter potentieel te stappen van wie je werkelijk bent en begrijpen wat het leven inhoudt. Een persoonlijke zoektocht naar ontdekkingen, heling en groei om nog meer te worden wie je werkelijk bent. Steeds een laagje afpellen wat wat je hebt aangeleerd, wat je is vertelt, overtuigingen laten afbrokkelen die niet meer bij jou horen. In verbinding komen met de bron, leven vanuit je hart en worden wie je werkelijk bent. Dat is het mooiste wat er is.

Data & Prijzen

Data Groep ceremonies
1 daagse Ceremonies
-Zaterdag 10 april, aanvang 16.00 uur (incl overnachting) *volgeboekt
-Zaterdag 17 april, aanvang 16.00 uur (incl overnachting) *volgeboekt
-Zaterdag 24 april aanvang 16.00 uur (incl overnachting) *volgeboekt
-Zaterdag 1 mei, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)*volgeboekt
-Zaterdag 15 mei, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)*volgeboekt

-Vrijdag 21 mei, aanvang 16.00 uur (incl overnachting) *volgeboekt
-Zaterdag 29 mei, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)*volgeboekt
-Zaterdag 5 juni, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)
-Zaterdag 12 juni, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)
-Zaterdag 19 juni, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)
-Zaterdag 10 juli, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)
-Zaterdag 17 juli, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)
-Zaterdag 14 augustus, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)
-Zaterdag 21 augustus, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)

Check-in tijd: 16.00 uur
Check-out tijd: 12.00 uur

Prijzen Groep ceremonies
Prijs 1 dag = € 350,- (incl overnachting)
Prijs 2 dagen = € 675,- (incl overnachting)
(**groepen van 6 deelnemers)

Prijzen Privé sessies
Privé sessie 1 dag = € 750,-
Privé sessie 2 dagen = € 1400,-

Prijzen Duo sessies
Duo sessie 1 dag = € 550,- p/persoon

Vrienden en Familie ceremonies
Het is super speciaal om een vrienden of familie ceremonie te doen. Hiervoor maken we een prijs op maat. Mail ons via info@mariajohanna.com

Data Privé Ceremonies
De Data voor privé Ceremonies kunnen we samen afstemmen.

Aanmelden

Ben jij iemand die verantwoordelijkheid wil nemen over zijn of haar leven en naar ‘the next level‘ wil gaan met behulp van Choco Bliss?

Ben jij klaar om jouw innerlijke wereld te ervaren onder professionele begeleiding in groepsverwant of in en privé ceremonie?

Wij staan voor je klaar om je te ondersteunen tijdens jouw innerlijke reis en daar omheen.

Voel je welkom & Boek dan nu jouw Choco Bliss Ceremonie !

Wat is Choco Bliss?

Choco Bliss is een plant medicijn dat gefocust is op het hart. Er is een blend van 20 verschillende kruiden verwerkt die het openen van je hart stimuleren. Ook de Cacao zelf werkt op het hart. Verder zorgt de Choco Bliss ervoor dat je in het hier en nu kan zijn en je innerlijke werk kunt doen. Er zijn een aantal voordelen aan Choco Bliss ten opzichte van Ayahuasca. Bijvoorbeeld; je wordt over het algemeen niet ziek, je gaat niet overgeven en het smaak ook nog eens heerlijk naar Cacao gemixt met kaneel, kruidnagel, basilicum en nog veel meer specerijen.

Choco Bliss Ceremonie onder Begeleiding

Het is niet voor iedereen weggelegd om een ervaring met Choco Bliss alleen aan te gaan. Daarom bieden we liefdevolle en professionele begeleiding van ervaren mensen. Dit helpt je veilig te voelen om jouw innerlijk werk te doen.

Onze begeleide Choco Bliss ceremonies zijn voor iedereen die een stap vooruit wil zetten in het leven, die bereid is aan zichzelf te werken en verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar eigen leven.

Video’s met Choco Bliss Ervaringen van anderen

Ieder heeft zijn of haar persoonlijke reis. Het is niet gemakkelijk om een voorstelling te maken van Choco Bliss. Daarom deel ik verschillende video’s met ervaringen van anderen om jou een idee te geven wat het mogelijk kan brengen. Verder op de pagina staan nog meer video’s en ervaringen.

Testimonial Choco Bliss Larissa Berrenchina

Choco Bliss heeft Larissa geholpen om inzicht te krijgen welke invloed haar jeugd op haar verdere leven heeft gehad. Tijdens haar jeugd is haar moeder een tijdje uit beeld geweest. Haar vader heeft zeker liefde en bescherming getoond, maar dan op een dominante, mannelijke manier. Na de inzichten van de Choco Bliss ceremonie kon zij hier een mooi hart-tot-hart gesprek over voeren met haar vader. Ook heeft de Choco Bliss haar dichter bij zichzelf gebracht waardoor ze meer duidelijkheid heeft gekregen over haar dromen, ambities en verlangens. Binnen 3 maanden na de ceremonie heeft ze haar droomhuis gemanifesteerd en ook zakelijk heeft ze super mooie stappen kunnen maken. Bekijk de video om haar persoonlijke, verhaal te horen waarin zij zich heel kwetsbaar opstelt!

Testimonial Choco Bliss Yavanna

Voor Yavanna heeft Choco Bliss geholpen om emoties los te laten die ze blijkbaar bij zich droeg zonder dat zij zich hiervan bewust was. ‘Loslaten’ was de boodschap. Toen kon haar reis beginnen. Herinneren waar het leven over haar ‘Wat is mijn missie?’ en ‘Wat kan ik brengen naar de wereld?’ Het was alsof ze in de armen lag van het Universum. Heel veilig en beschermd door alle spirits die er eigenlijk altijd zijn. Iedere ervaring is anders en je krijgt wat je nodig hebt. Yavanna heeft een unieke ervaring gehad. Zie haar verhaal in de video.

Testimonial Choco Bliss Judith

Judith heeft meerdere Choco Bliss Ceremonies gedaan. Tijdens haar eerste reis leek het alsof ze werd meegevoerd op een trein door haar innerlijke wereld. Ze ging langs allerlei stationnetjes om soms nog iets te helen en andere keren gewoon nog eens stil te staan bij bepaalde thema’s. In haar tweede ceremonie kreeg ze vooral bevestiging dat alles oké is en werd haar de vraag gesteld ‘Wat wil je creëren in je leven?‘ Bekijk de video van Judith en hoor haar ervaring van haarzelf.

Testimonial Choco Bliss Suroesh

Suroesh was vooral nieuwsgierig naar wat Plant Medicijnen hem konden bieden. Hij is open in zijn Choco Bliss ceremonie gestapt en het heeft hem vooral naar zijn hart toegebracht. Een stuk verdriet die hij al lang meedroeg uit het verleden heeft hij kunnen verwerken. Na de ceremonies voelt hij zich vrijer, creatiever en een nog meer liefdevol persoon.

Testimonial Choco Bliss Anna

Anna heeft geen eerdere ervaring opgedaan met plant medicijnen. Wel heeft ze ervaring met drugs op een festival bijvoorbeeld. Een vriend stelde haar voor om Choco Bliss te proberen. Iets wat lastig onder woorden is te brengen. Ze heeft de connectie en de eenheid met het bestaan ervaren. Super bijzonder & uniek! In haar video verteld ze hier meer over.

Waar kan Choco Bliss bij helpen?

Plantmedicijnen geven je wat je op dat moment nodig hebt. Voor de ene persoon is dit heling, blokkades wegnemen, angsten onder ogen zien of confrontatie. Voor de ander kan dit betekenen om in onvoorwaardelijke liefde te komen, te herinneren wie je bent, waar het leven over gaat en waarom je hier bent.  We kunnen geen garanties geven op jouw resultaat. Wel kunnen we liefdevolle ondersteuning en begeleiding bieden. Hieronder een aantal voorbeelden waarin Choco Bliss je mogelijk kan ondersteunen.

 • Traumaverwerking

 • Hart helen

 • Verbinding met jezelf

 • Rouwverwerking

 • Meer Zelfvertrouwen

 • Zielsmissie leven

 • Creativiteit

 • Depressie

 • Positievere Mindset ontwikkelen

 • Innerlijke Rust

Choco Bliss: Het Medicijn voor verbinding met het Hart

Choco Bliss is echt een medicijn voor het hart. Het opent de poort naar je hart en ziel. Wat is daar re ontdekken?

Wanneer je zelf (nog) geen ervaring hebt met plant medicijnen is het lastig om je hier een voorstelling van te maken. Iedere  keer is ook nog eens anders. We zijn hier als ziel in een menselijke ervaring gehad. Door middel van Plant Medicijnen open je een portaal naar een hoger bewustzijn. Je wordt dus even tijdelijk meer van wie je bent. Je bent namelijk zoveel meer.

Als mens zijn je gelimiteerd. Misschien herken je dat gevoel wel in jezelf? Het kan ook uiten in gevoelens van eenzaamheid? Afgescheiden van de bron. Of vergeten wie je bent en waarom je hier op aarde bent?

Soms lijkt het leven zinloos, maar het is aan ons allen om de zin van het leven zelf in onszelf te ontdekken. Plant medicijnen bieden de mogelijk om dit en meer te ontdekken.

Tijdens je innerlijk reis met plant medicijnen wordt je meegenomen op reis in jouw onderbewuste. Je krijgt wat je nodig hebt en wat je aankunt. Soms is het nodig om wonden te helen, te groeien, confrontaties aan te gaan? Vaak is het zo dat de planten je laten herinneren en in verbinding brengen met de bron, met liefde en met eenheid.

Choco Bliss Ervaringen van anderen

Hieronder vind je ook geschreven testimonails waarin mensen hun ervaring delen met Choco Bliss. Bij de meeste testimonials zie je een foto en een naam. Anderen hebben mij gevraagd anoniem te willen blijven. Voel de woorden, dan weet je dat deze uit de harten van mensen zijn gekomen.

Gisteren heb ik de meest geweldige reis met Choco Bliss ervaren. Ik weet niet of het door de volle maan kwam, maar ik heb 5 uur gereisd. Het kwam echt in golven. Amazing!

Met Choco Bliss heb ik sterkere inzichten gehad dan ik ooit met Ayahuasca heb ervaren!  Wauw! Het was adembenemend! Zoveel informatie. Zo dankbaar voor deze kleintjes.

Itza Villard

Veel liefde, lachen, de illusie van onze menselijke ervaring weer gevoeld, veel inzichten en bliss. Dus de choco bliss zelf is super. Ik voel me zooooo goed sindsdien.

Ik voel me een beetje zoals na een kambo ceremonie, vol energie, in de actie stand, proactief, creatief, vol vertrouwen. Ik weet weer waar ik mijn aandacht op mag focussen en waar ik mijn aandacht vanaf mag halen. En dan al die liefde weer, echt zoooo fijn!’

Moniek Pronk

Een geweldige introductie in de wondere wereld van jezelf. Ik heb dit gedeeld met mijn dierbaren en het heeft een super krachtig effect gehad.

Mens Sana

Wow wow wow. Het was intens!! Geweldige ervaring dit! Heb het inmiddels vaker gedaan en ook met vrienden gedeeld. Super fijn medicijn om te leren, te groeien en te helen. Aanrader!

Helen Laura

Mijn eerste ervaring met Choco Bliss is een van de mooiste cadeautjes van mijn leven!

Mijn reis begon met het helen en loslaten van onderbewuste blokkades, terwijl het voelde alsof ik liefdevol getroost werd en in veilige handen was bij het medicijn.

Daarna voelde ik mezelf veranderen in pure energie, ervaarde ik dat ik de schepper / de bron ben en voelde ik me connected met het hele universum.

Later ervaarde ik een bom creativiteit en was het alsof ik aan het samenwerken was met het plant medicijn om boodschappen en inzichten op te schrijven die me helpen mijn missie hier op aarde te vervullen.

Dankzij deze reis ervaar ik vertrouwen, rust, dankbaarheid en motivatie om aan de slag te gaan met mijn vele inzichten. Dankjewel voor deze mooie ervaring.

Yavanna Benna

A million thanks. 

Ik heb dit niveau van dankbaarheid nog nooit eerder gevoeld.

Ik had vandaag mijn eerste Choco Bliss-ceremonie en ik ben zo dankbaar … elke cel is gevuld met dankbaarheid. Ik voel me zo vereerd dat ik de kans heb om bij dit Goddelijke Medicijn te zitten. Verzonden vanuit goddelijkheid. Zo. Veel. Genezing. Zoveel liefde … alle liefdevolle energie die erin is gestoken om de Choco Bliss gemaakt te krijgen en voor mij. Dit alles ging in deze ervaring.

Deze gelukzaligheid. Zo gezegend.

Choco gezegend.

Alle liefde in de wereld voor jou en voor je werk,

Julie Carlson-Kulla

Choco Bliss Ceremonie

Tijdens een Choco Bliss ceremonie kun je jezelf confronteren en je angsten, onzekerheden en trauma’s bekijken. Je kunt punten verbeteren ten opzichte van jezelf, en ten opzichte van mensen die je liefhebt.

Ik kom vaak in een warm bad van liefde terecht. Choco Bliss kan je dingen laten herinneren van toen je nog niet op aarde was. Het is alsof je een extra zintuig krijgt dat je niet hebt in de lagere dimensies. En indien je confrontaties meemaakt, dan weet je dat ze slechts tijdelijk zijn. Je krijgt de mogelijkheid om de les meteen te implementeren in je leven. Het gebeurt vaak dat de les na de ceremonie opnieuw voorbijkomt, en dankzij je nieuwe visie sta je er anders in. Dan weet je dat er heling heeft plaatsgevonden.

Wat kun je verwachten van een Choco Bliss Ceremonie?

Onze Choco Bliss Ceremonies vinden plaats in een veilige en vertrouwde omgeving, op een plek waar je tot rust komt en je samen met de andere deelnemers op je gemak bent. Voordat de ceremonie begint bespreken we eerst alle facetten van wat je kunt verwachten en is er ruimte voor vragen.

Daarna wordt de Ceremonie geopend met het uitspreken van ieders intentie en wordt de Choco Bliss gegeten. Tijdens de Ceremonie zijn er meerdere ervaren begeleiders. We werken met 2 of 3 begeleiders in een ceremonie aanwezig  zodat er voldoende aandacht en ondersteuning is voor jouw innerlijke reis. De Ceremonie wordt na een ongeveer 4 tot 6 uur gesloten. Daarna is er tijd om wat te eten en na te praten.

De volgende dag is er een sharing & integration sessie. Als je wilt kun je dan ervaringen delen met de groep en dit geeft de mogelijkheid om wat je hebt meegemaakt een plekje te geven. Tijdens je reis kun je door zowel mooie als moeilijke stukken heengaan, maar Choco Bliss laat je altijd datgene zien wat je op dat moment nodig hebt in je leven.

Op de hoogte blijven van Choco Bliss Ceremonies?

Wil je updates ontvangen over nieuwe activiteiten, retreats en Choco Bliss Ceremonies? Vul dan hieronder je naam & e-mailadres in.

Testimonial Choco Bliss Rubienne

Rubienne heeft al eerder ervaringen opgedaan met plant medicijnen. Op een avond had zij last van fysieke klachten. Ze was nieuwsgierig wat de boodschap hierachter was. Uiteindelijk liet Choco Bliss haar zien dat dit stond voor vrouwenonderdrukking. Zeer interessant. In haar video vertelt ze hier meer over.

Ook Rubienne en ik hebben contact gehouden. Inmiddels heeft zij meerdere ceremonies gedaan en gebruikt Choco Bliss als een tool om te helen, naar binnen te gaan, antwoorden te vinden en om persoonlijk en spiritueel te groeien.

Testimonial Choco Bliss Melanie

‘Ik denk dat iedereen hier een mooier mens van kan worden’ ’ – zegt Melanie over Choco Bliss in haar video. Zij heeft net zoals Rubienne (zie andere video) eerder Ayahuasca gedaan. Choco Bliss smaakt lekker, je hoeft niet te kotsen en dat is al enorm fijn. Het heeft haar geholpen bewust te worden van overtuigingen zodat ze deze heeft kunnen veranderen. Het heeft haar opnieuw verbonden met haar essentie. Hierdoor weet ze weer waar ze voor staat. Dit is ook gebleven na de ceremonie. Enorm bekrachtigend. Bekijk de video hieronder.

Testimonial Choco Bliss Matthijs

Matthijs is samen met zijn vrienden een Choco Bliss Ceremonie aangegaan. Een diepgaande, helende reis waarin hij geconfronteerd werd met waar hij zich (nog) niet veilig voelt. De enige weg was er doorheen! En wat gebeurt er wanneer je je geheel overgeeft? Welke onderwinning heeft Matthijs ervaren? Bekijk zijn video.

Choco Bliss Ceremonie onder Begeleiding

Wij bieden Choco Bliss Ceremonies aan onder ervaren, liefdevolle en professionele begeleiding van een team die zelf veel ervaring heeft opgedaan met onder andere Choco Bliss. Zij zorgen voor een veilige setting waarin jij je werkelijk kunt overgeven aan wat het medicijn jou wil laten ervaren.

Locatie: Lodge Speciaal ingericht voor Ceremonies

De ceremonies vinden plaats in een lodge die een oud deelnemer speciaal heeft ingericht voor plant medicijn ceremonies. Hij wilde iets terugdoen voor de plant medicijnen en belde mij op een dag op en zei. ‘Maria Johanna, ik heb een ruimte ingericht en zou het geweldig vinden als jij en je team hier ceremonies komen doen. Ik voel in mijn har dat ik iets terug wil doen. Aangezien ik geen ceremoniemeester ben, maar een vastgoedman, is dit mijn manier.

Deze bijzondere man heeft een lodge gemaakt speciaal voor ons om ons innerlijk werk in alle vrijheid te kunnen doen. Deze ruimte is mooi, kleurrijk, sfeervol. Het is een creatieve ruimte vol met (eigen) kunst. Daarbij is het modern, warm en ook nog eens een super gezellige ruimte.

Dagindeling

Hieronder vind je in grote lijnen de dagindeling van de Choco Bliss Ceremonies. De dagindeling is afgestemd op een ceremonie die om 16.00 begint. Choco Bliss werkt gemiddeld vier tot zes uur. Inclusief de ontvangst en het ontwaken duurt de ceremonie zeven tot acht uur. We raden aan om te blijven overnachten en de dag na je ceremonie(s) weer veilig naar huis te gaan.

 • Dag 1
 • 17.00 Aankomst
 • 17.30 Gezamenlijk Welkom & Introductie
 • 18.00 Voorbereiding op Ceremonie
 • 19.00 1e Ceremonie
 • 1:00 Closing Ceremonie + korte sharing
 • 1:15 Gezellig eten en napraten totdat we gaan slapen
 • Dag 2
 • 9.00 Ontbijt
 • 10.00 Sharing & Integratie ‘Wat zijn je nieuwe inzichten? Wat neem je meer naar huis? Waarmee ga je aan de slag? Hoe ga je je nieuwe inzichten implementeren?’
 • 12.00 Naar huis
 • 19.00 1e Ceremonie
 • 1:00 Closing Ceremonie + korte sharing
 • 1:15 Gezellig eten en napraten totdat we gaan slapen

Wat is Inclusief dit Retreat?

 • Overnachtingen
 • Verblijf in het de Lodge
 • Choco Bliss ceremonie(s)
 • Rapé (*optioneel & inclusief)
 • Choco Bliss in geschikte hoeveelheid
 • Begeleiding van professioneel team
 • Beddengoed
 • Handdoeken
 • Hulp bij voorbereiding
 • Maaltijden
 • Onbeperkt drinken
 • Integratie groepssessie
 • Liefde & zorg van ons team

Prijs & Data

Data Groep ceremonies
1 daagse Ceremonies
-Zaterdag 10 april, aanvang 16.00 uur (incl overnachting) *volgeboekt
-Zaterdag 17 april, aanvang 16.00 uur (incl overnachting) *volgeboekt
-Zaterdag 24 april aanvang 16.00 uur (incl overnachting) *volgeboekt
-Zaterdag 1 mei, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)*volgeboekt
-Zaterdag 15 mei, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)*volgeboekt

-Vrijdag 21 mei, aanvang 16.00 uur (incl overnachting) *volgeboekt
-Zaterdag 29 mei, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)*volgeboekt
-Zaterdag 5 juni, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)
-Zaterdag 12 juni, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)
-Zaterdag 19 juni, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)
-Zaterdag 10 juli, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)
-Zaterdag 17 juli, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)
-Zaterdag 14 augustus, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)
-Zaterdag 21 augustus, aanvang 16.00 uur (incl overnachting)

Check-in tijd: 16.00 uur
Check-out tijd: 12.00 uur

Prijzen Groep ceremonies
Prijs 1 dag = € 350,- (incl overnachting)
Prijs 2 dagen = € 675,- (incl overnachting)
(**groepen van 6 deelnemers)

Prijzen Privé sessies
Privé sessie 1 dag = € 750,-
Privé sessie 2 dagen = € 1400,-

Prijzen Duo sessies
Duo sessie 1 dag = € 550,- p/persoon

Vrienden en Familie ceremonies
Het is super speciaal om een vrienden of familie ceremonie te doen. Hiervoor maken we een prijs op maat. Mail ons via info@mariajohanna.com

Data Privé Ceremonies
De Data voor privé Ceremonies kunnen we samen afstemmen.

Aanmelden

Ben jij iemand die verantwoordelijkheid wil nemen over zijn of haar leven en naar ‘the next level‘ wil gaan met behulp van Choco Bliss?

Ben jij klaar om jouw innerlijke wereld te ervaren onder professionele begeleiding in groepsverwant of in en privé ceremonie?

Wij staan voor je klaar om je te ondersteunen tijdens jouw innerlijke reis en daar omheen.

Voel je welkom & Boek dan nu jouw Choco Bliss Ceremonie !

Choco Bliss ervaringen van anderen

Dit had ik niet verwacht! Ik heb een ceremonie samen met mijn partner gedaan. We hebben zoveel heling, liefde, inzichten ontvangen en zoveel verbinding ervaren. Super om dit mooie medicijn te delen en samen te ervaren. De Chocolaatjes smaken zo lekker en hebben ons een geweldige reis gegeven.

Ela Grooteman

Ik voel nu zoveel Dankbaarheid en Liefde. Ik barst van waardering dat ik een tool (Choco Bliss) heb gevonden waarmee ik paden kon vinden naar prachtige, vreugdevolle emoties waarmee ik het contact was kwijtgeraakt. Om verbinding te maken met een veel dieper gevoel van mijzelf.

Stephan uit Engeland

Ik heb 3 ceremonies gedaan in een korte tijd en deel graag mijn verschillende ervaringen.

Ceremonie #1: Ik ben begonnen met één chocolade, dat gaf me een gevoel van vreugde en verbondenheid. Dit was een goede start om mee te beginnen.

Ceremonie #2: Daarna heb ik een ceremonie gedaan met 2 en later 3 chocolaatjes. Zoals ik al verwachtte, ging ik dieper en bezocht ik dingen in mijn verleden die emotioneel en buitengewoon pijnlijk waren. Het was niet persé leuk maar wel nodig. Dit maakt deel uit van mijn genezingsproces.

Ceremonie #3: Mijn derde ervaring met 3 chocolaatjes was erg prettig en gaf me veel inzicht en verbinding met mijn lichaam en deed me beseffen dat ik voor het huis van mijn ziel moest zorgen.

Mijn partner had een geweldige ervaring en zei dat hij zich heel gelukkig voelde en dat hij daadwerkelijk een nieuwe reset had. Dit heeft Choco Bliss heb gegeven. Hij voelt zich vooral erg verbonden.

Mainhane Lima

Ik wil alleen mijn oprechte dank uitspreken.

Mijn leven is de afgelopen weken absoluut veranderd. Ik ben de afgelopen 15 jaar door de hiel gegaan. Bij bepaalde gelegenheden dacht ik dat mijn leven bijna eindigde.

Maar ik gaf niet op en bleef sterk… en ik was vastbesloten een oplossing te vinden.

Ik heb zelf enorm veel werk verricht als coach en door mensen psychologische vaardigheden bij te brengen.

Maar er was iets veel dieper aan de hand voor mij, iets waar ik geen toegang toe had via een conversationele manier.

Er waren beperkende overtuigingen waar ik aan vasthield sinds ik een klein kind was. Overtuigingen waarvan ik me niet bewust was.

Dankzij jou en de Choco Bliss heb ik deze problemen nu opgelost. Nu  stroom ik over van vreugde, geluk en optimisme… buzzing and excited about the future.

Bedankt Maria.

Anoniem

OMG! Ik was zo sceptisch over deze Choco Bliss chocolaatjes. Ik dacht dat het oplichterij was! Maar ik heb er aan paar genomen en ze zijn geweldig.

Ik ben verbijsterd. Weggeblazen. En ik ben zo f ***** dankbaar. Dit is een enorme game changer voor mij. Enorm.

Nick uit de UK

Ik heb maar 2 chocolaatjes genomen. Wat een geweldig medicijn. Echt dankbaar voor dit medicijn. Makkelijk te doseren. Goede smaak. Echt geweldig.

Het is hiermee toegankelijker om een reis naar binnen te maken, zonder dat je bang bent dat je teveel neemt of dat het niet goed is klaargemaakt. En idd nog lekker ook! Great job!

Tara uit Amsterdam

Amazing! Did a ceremony with my friends. We put the Ayahuasca Playlist on. We all loved it.

James from UK

WOW wat een geweldige avond heb ik gehad. Lang niet zo gelachen. Maar ook de stilte gevoeld, gedanst en heerlijk gedroomd. Dank je wel voor dit heerlijke kleine wondertje.

Bas uit Nederland
Wij hebben donderdag de ceremonie gedaan en zoals beloofd stuur ik je onze ervaring toe. Het was een erg bijzondere reis naar binnen met veel mooie inzichten. Mijn vrouw en ik hebben beiden een diepe connectie gemaakt met onszelf en hebben veel mooie inzichten ontvangen.
Zelf had ik gehoopt op 2 tot 3 waardevolle inzichten, maar het waren er veel meer.
Stuk voor stuk waardevol. Wij zijn ontzettend dankbaar dat we dit hebben mee mogen maken en willen jou vanuit ons hart danken voor deze mooie ervaring. Dank je wel!
De rest van de avond hebben wij met elkaar onze ervaring gedeeld. Gisteren uitgerust, en vandaag plannen gemaakt voor de implementatie! Oh ja, wij hebben ook jouw Nederlandse webinar gevolgd en dat heeft ons erg geholpen. Vooral het 8 stappenplan!
Rusmir Sehomerovic

Ik was op zoek naar iets om in contact met mezelf te komen. Om even helemaal terug naar binnen in jezelf te gaan, of juist buiten je jezelf te treden kan je zoveel brengen.

De Choco Bliss heeft mij inzicht gegeven, het heeft me mijn overtuigingen laten zien en patronen van een aantal zaken zichtbaar gemaakt. Het heeft me mijn emoties laten zien en ik heb het er kunnen laten zijn. Het helpt helen, helpt richting geven, helpt relativeren, helpt om je te ontdoen van dat wat je niet meer dient. Loslaten!

We hebben veel gelachen samen, soms was het even spannend en werden we geconfronteerd met minder leuke dingen, maar bovenal was het een fijne reis met mooie beelden.  Het was een bijzondere ervaring die ook in de dagen er na nog doorwerkte. Ik heb een bepaalde helderheid, focus en verlichting ervaren.

Melanie Hegeman

Ik ben al jaren depressief omdat ik weinig serotonine aanmaak. Door de choco voel ik weet de blijheid zonder. Voor mij is het absoluut een medicijn. Ik ben nu overgegaan op micro doseren. Het werk heel fijn en zacht. Dankbaar dat dit voor mij werkt zonder medicatie.

Karlijn uit Nederland

Thank you so much! All received. Much appreciated.  Yes I did a ceremony with Choco Bliss. It was just what I needed. Difficult realisations at times, but also very freeing. I will order again when I am able to.  Best wishes and kind regards.

Valerie McCallum

Heb je vragen over Choco Bliss Ceremonies?

Mail ons

Meest gestelde vragen over Choco Bliss

Hoe lang duurt een ceremonie?

Dit is afhankelijk van de dosis en van hoe gevoelig je bent voor het medicijn. Gemiddeld genomen duurt het 4 tot 6 uur.

Hoe heftig is het effect van het medicijn?

Ook dit is afhankelijk van hoeveel Chocolaatjes je eet. In ieder geval gaat het effect altijd weer over. Wij als professionele begeleiders bouwen de dosis rustig op en weten wanneer we meer kunnen geven en in welke hoeveelheid.

Wat is een normale dosis?

De dosis die je neemt is niet afhankelijk van je lichaam, lengte of hoe dik of hoe slank je bent. Dit is iets dat gaat op gevoel en ervaring. Sommige mensen hebben aan 1 chocolaatje al voldoende. Anderen voelen na 4 chocolaatjes nog steeds niets. Gemiddeld genomen nemen mensen 3 tot 4 chocolaatjes per ceremonie. De duur van de ceremonie is dan vaak 6 uur. Indien je reist op 1 of 2 chocolaatjes is de duur meestal rond de 4 uur. Indien je de Choco Bliss bestelt staat er een beschrijving hiervan in je bevestigingsmail. Indien je Choco Bliss onder begeleiding doet, hoef je je hier geen zorgen over te maken. Wij begeleiden je hierin.

Verlies ik mijn totale controle?

Indien je meer dan 5 of 6 chocolaatjes eet kun je je controle verliezen. Je wordt geleid door de spirits van de planten. Zij laten je ervaren wat je nodig hebt op dat moment.

Kan ik nog normaal nadenken?

Ja. Je opent een portaal naar een groter potentieel en kunt jezelf als multi-dimensionaal wezen ervaren. Je bent in verbinding met andere dimensies, maar bent je ook geheel bewust van de aardse werkelijkheid en hoe alles werkt. Dit is net zoals bij Ayahuasca. Alleen hier heb je meer controle over het algemeen.

Hoe bereid ik me voor op mijn Choco Bliss Ceremonie?

Ondanks hierbij geldt dat je niet zo’n streng dieet hoeft aan te houden, raden we toch aan om zo plantaardig mogelijk te eten drie dagen voor je ceremonie. Skip je koffie voor een paar dagen, eet geen vlees en belangrijk is om 3 uur voor je ceremonie niet te eten. Indien we de ceremonie om 19.00 uur starten, stop je om 16.00 uur met eten.

Hoe weet ik dat Choco Bliss iets voor mij is?

Je hebt vast wel eens gehoord ‘Je wordt geroepen door de spirit van de plant.’? Wellicht klinkt dit zweverig, maar het is eigenlijk heel simpel. Voel je je aangesproken en ben je nieuwsgierig, antwoord dit gevoel door de ceremonie aan te gaan.

Hoe belangrijk is het hebben van een intentie? Moet je een intentie hebben wanneer je je ceremonie instapt?

Je hoeft niet perse een intentie te hebben om Choco Bliss te doen. Zelf ben ik vele malen open in een ceremonie gestapt en was mijn intentie ‘Geef me wat ik nodig heb.’ Wel kan een intentie sterke invloed hebben op je reis. Mijn persoonlijke ervaring is dat bij Choco Bliss het effect van je intentie sterker is dan bij Ayahuasca.

Hoe sterk is het effect van Choco Bliss in vergelijking tot Ayahuasca?

Voor de meeste mensen geldt dat Ayahuasca een sterker effect heeft in de zin van heftigheid. Dit hoeft niet. Verder heb ik al veeltalig gehoord dat de inzichten en teachings tijdens Choco Bliss  sterker worden ervaren dan bij Ayahuasca.

Waarom zou ik Choco Bliss doen in plaats van Ayahuasca?

Zelf vind ik het een groot voordeel dat je niet ziek wordt, géén fysieke ongemakkelijkheden hebt zoals: kotsen en diaree. De smaak is heerlijk en ook heb je meer invloed op je reis. Hierdoor is het zo’n fijne tool om in te zetten om antwoorden te krijgen op jouw vragen en specifieke heling te vinden.

Wat maakt Choco Bliss zo uniek?

Choco Bliss is een unieke alchemie van planten en een prachtig medicijn dat gericht is op het hart.  het heeft een hele mooie, zachte spirit die jou liefdevol meeneemt op reis.

Kan ik Choco Bliss ook gewoon zelf thuis doen?

Ja, dat kan. Je kunt jouw eigen Choco Bliss bestellen via deze link. Ook kun je de Ceremonie Kit bestellen zodat je alle benodigdheden  in huis hebt om jouw thuis ceremonie veilig op te zetten.

Als ik een groepsceremonie boek, heb ik dan mijn eigen slaapkamer?

De huidige locatie in Schiedam is een soort loft dat speciaal is ingericht met de intentie om Ceremonies te doen. Er zijn verschillende ruimtes, het is heel open. Je kunt hier een eigen ruimte hebben om te slapen. Er zijn 1 en 2 persoonskamers. In de praktijk zien we dan veel mensen in de ceremonie ruimte zelf slapen. Als je hier bezorgd over bent, stuur ons dan een e-mail.

Wat zit er in de Ceremony Kit?

De Maria Johanna Ceremonie Kit bestaat uit Witte Salie om je ruimte mee te reinigen, Palo Santo om je aura veld mee te reinigen, Maria Johanna aura spray om je te beschermen vooraf in je reis. Deze Maria Johanna aura spray gebruik je ook na je ceremonie.

Waarom vragen jullie dit bedrag voor een Choco Bliss Ceremonie?

Soms begrijpen mensen niet dat wij geld verdienen aan spiritueel werk. Ik kan je zeggen dat dit heel hard werken is. Zeker omdat we dit met zoveel liefde en passie doen, komt er heel wat meer bij kijken dan alleen de ceremonie zelf. Je draagt een bepaalde verantwoordelijk voor de ceremonie. Ook hebben we onszelf jaren verdiept in de plant medicijnen en veel ervaring en kennis opgedaan. Deze professionaliteit kennis, maar ook de liefde en zorg die je ontvangt tijdens de ceremonie is van enorme waarde.  Concreet betaal je voor de professionele en ervaren begeleiding. Ook voor de locatie, het eten en alle faciliteiten. We hebben er nu voor gekozen om kleine groepen te doen zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Wel willen we er iets aan overhouden nadat we alle overige bedrijfskosten en de belasting hebben betaald.

Wat is het verschil tussen Ayahuasca en Choco Bliss?

Er zijn heel veel verschillen tussen Ayahuasca en Choco Bliss. Een praktisch verschil tussen de Ayahuasca & Choco Bliss is dat je de Choco Bliss lekker van smaak is, dat je over het algemeen niet ziek wordt van de Choco Bliss en je niet hoeft te kotsen van Choco Bliss.

Dan over de verschillende werking. Choco Bliss is ontwikkelt als medicijn voor het hart. Vandaag ook de Cacao en de blend van 20 kruiden die zijn verwerkt in de Choco Bliss.

Tijdens een Choco Bliss ervaren heb je over het algemeen meer controle over je reis dan in je Ayahuasca Ceremonie. Dit is echter afhankelijk van de dosis die je neemt. Start je bijvoorbeeld je Choco Bliss Ceremonie met het nemen van 6 chocolaatjes dan komt de ervaring dicht in de buurt van Ayahuasca. De spirit van de Banisteriopsis caapi zit zowel in de Ayahuasca als in de Choco Bliss.

De overeenkomst is 1 plant en dat is de Banisteriopsis caapi. Deze wordt ook wel gebruikt om Ayahuasca mee te maken. De Sjamanen in de Amazone noemen deze plant alleen ook wel Ayahuasca. Deze plant is gewoon legaal om te gebruiken.  Er zit geen DMT in de Choco Bliss. DMT gebruik is verboden in de meeste landen.

Wat zijn de overeenkomsten tussen Ayahuasca en Choco Bliss?

Ayahuasca en Choco Bliss zijn beide planten die je bewustzijn openen en je van binnenuit kunnen helen om zodoende je leven te transformeren. Een andere overeenkomst tussen Ayahuasca en Choco Bliss is een dezelfde plant die wordt gebruikt in beide recepten. Dit is  de liaan uit de Amazone genaamd; Banisteriopsis caapi. Deze wordt ook wel gebruikt om Ayahuasca mee te maken. De Sjamanen in de Amazone noemen deze plant alleen ook wel Ayahuasca.

Hoe voel ik me da dag na mijn ceremonie?

Over het algemeen voel je je gewoon goed de dag na je ceremonie en heb je volle energie om je dag door te komen. Het kan natuurlijk wel dat je kort hebt geslapen, maar ook heb je innerlijk werk gedaan wat je de tijd mag gunnen om te verwerken.

We raden altijd aan om de dag na je ceremonie tijd te nemen voor jezelf. Plan geen afspraken in, ga niet werken, maar neem de rust. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de natuur of neem tijd om je inzichten op te schrijven.

Je hebt geen kater de dag na je ceremonie. Af en toe horen we een uitzondering van mensen die bijvoorbeeld hoofdpijn hebben de dag na hun ceremonie. Dit kan komen doordat je te weinig hebt gedronken tijdens je ceremonie. Ons advies is dus om wel te drinken tijdens je ceremonie. Hoe dan ook, gun jezelf de tijd om de dag na ceremonie bij te komen en niets te moeten.

Moet je overgeven tijdens de Choco Bliss Ceremonie?

Nee, je gaat niet overgeven van de Choco Bliss. Mocht jij nu die ene uitzondering zijn, maak je dan geen zorgen. Stel dat je gaat overgeven die het dan zo dat het medicijn iets opruimt vanuit je systeem.

Kun je ziek worden van Choco Bliss?

Nee. Over het algemeen niet. Soms voel je je wel een beetje misselijk omdat je lichaam moet wennen om naar een hogere frequentie te shiften. Maak je geen zorgen als je je een beetje ziek of middelijk voelt. Dit is meer uitzondering dan regel. Over het algemeen worden mensen niet ziek tijdens hun Choco Bliss ervaring.

Geeft Choco Bliss innerlijke rust?

Dit is iets wat we heel vaak terugkrijgen als feedback over Choco Bliss. Zeker bij het micro doseren. Dit komt omdat Choco Bliss je meer naar je hart brengt en je gedachten tot rust laat komen. Minder gedachten en meer in je hart komen brengt innerlijke rust.

Helpt het om blokkades op te lossen?

Choco Bliss kan je mogelijk helpen om blokkades onder ogen te zien en op te lossen.

Kan ik vragen stellen aan de spirits?

Jazeker. Dit werkt met telepathische communicatie. Je zendt een vraag uit door middel van je energie en intentie en ontvangt het antwoord terug in de energie. Wanneer je in je ceremonie zit, begrijp je dit vanzelf.

Is Choco Bliss verslavend?

Nee. Choco Bliss werkt niet verslavend.

Kan het helpen bij rouwverwerking?

Ja. Je kan Choco Bliss nemen als je verdrietig bent. Verschillende mensen hebben Choco Bliss genomen bij rouwverwerking. Soms komen mensen in contact met de spirit van de overledene. We kunnen dit niet garanderen, maar je kunt er altijd naar vragen aan de spirits van de plant. Houd er rekening mee dat het verdriet vergroot kan worden tijdens je ceremonie. En remember; huilen is de wasmachine van de ziel.

Kan ik Choco Bliss nemen als ik verdrietig ben?

Ja. Je kan Choco Bliss nemen als je verdrietig bent. Net zoals bij rouwverwerking. Houd er rekening mee dat het verdriet vergroot kan worden tijdens je ceremonie. En remember; huilen is de wasmachine van de ziel.

Hoe vaak kun je een ceremonie doen?

Dit is net hoe jij het voelt. Veel mensen doen meerdere ceremonies in een korte tijd en laten het dan weer even rustig. Je kan 2 ceremonies achter elkaar doen. Of 4 weken lang wekelijks een ceremonie. Het is net hoe jij het voelt. We zeggen wel dat de spirits je vanzelf roepen. Weet ook dat het niet verslavend werkt. Je gaat op zoek naar heling en de waarheid in jezelf.

Kan ik mijn Choco Bliss Ceremonie beter alleen of samen met iemand doen?

Dit is heel persoonlijk. Volg ook hierin je gevoel. Als je zelf thuis een ceremonie doet, doe het dan niet met teveel mensen. Dit kan rommelig worden als bijvoorbeeld sommige mensen willen praten en anderen juist in stilte naar binnen willen gaan.

Wij zien dat veel mensen die de Choco Bliss bestellen juist graag zelf, alleen een ceremonie doen. Anderen voelen zich veiliger om samen te zijn en weer een andere groep wil professionele begeleiding hebben tijdens zijn of haar innerlijke reis. Ook kan het zijn dat ze dieper willen gaan en dan liever in gezelschap zijn van professionele begeleiding. Het is wat jij zelf prettig vindt en wat bij jou past.

Met hoeveel Chocolaatjes start je de Ceremonie?

Iedereen reageert anders op Choco Bliss. Sommigen mensen hebben genoeg aan 1 Chocolaatje. Anderen voelen na 4 Chocolaatjes nog steeds niets. Wij adviseren om met 0,5 of 1 chocolaatje te starten en ieder uur te voelen of je bij wilt nemen. Dit kun je bijvoorbeeld opbouwen tot 4 chocolaatjes. Dat is gemiddeld, maar er is geen standaard. Leer het medicijn kennen en jouw perfecte dosis te ontdekken.

Kan ik thee drinken gedurende de Ceremonie?

Ja, zeker.

Kan ik eten gedurende de Ceremonie?

Nee. Wij raden af om te eten tijdens je ceremonie. Dit vermindert de werking van het medicijn. Daarom raden we ook aan om 3 uur voor de ceremonie niet te eten. Wanneer je reis minder wordt, kun je gewoon eten. Wij raden aan om licht te eten. Denk aan fruit, soep, maar het kan geen kwaad als je gewoon een broodje eet. Heb je honger, eet dan vooral wat je lekker vindt.