Ervaringen bij Maria Johanna

Door de jaren heen heb ik verschillende Ayahuasca Ervaringen op gedaan. Ik heb verschillende settings gekend zoals de Santo Daime, Om-Mij, sjamanistische ceremonies, bij de Shipibo sjamanen in Peru, therapeutisch setting en gewoon thuis. Ik heb gereisd met Ayahuasca in Nederland Brazilië, Ibiza en Peru. Wat mij op dit moment het meest aanspreekt is de sjamanistische setting aangezien ik de heling hier het meest effectief  en veilig ervaar en ik houd van de icaros. Voor mij zijn de Icaros werkelijk helende liederen. Het blijft alsnog persoonlijk waar jij je het beste bij voelt. Zelf kies ik ervoor om ceremonies te organiseren in samenwerking met Sjamanen en de Pachamama Tempel in Peru te blijven ondersteunen. Dat is voor mij opnieuw een Life Changing Experience! Je bent van harte welkom!

Mijn eerste Ayahuasca Ervaring

Op de hoogte blijven van Ayahuasca Ceremonies ?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe Data, Retreats en Ayahuasca bijeenkomsten? Vul dan je naam & e-mailadres hieronder in.

Uitleg Ayahuasca Ceremonie

Ayahuasca – Deel 1

Ervaring Peru Pachamama Temple

5 Meest Belangrijke inzichten vanuit Ayahuasca in Bali opgenomen

Ayahuasca Ervaring Peru – Deel 2

Ayahuasca – Deel 2

Ayahuasca Ervaring en Kambo Brazilië

Ayahuasca : Hoe gaat een ceremonie? Wat kun je verwachten?

Ayahuasca Ervaring Peru – Deel 1

Ayahuasca – Deel 3

Hoe heeft Ayahuasca mijn leven veranderd?

Wil je een Ayahuasca Ceremonie bijwonen? Bekijk dan deze video!

Op de hoogte blijven van mijn video’s en meer?

Vind je het leuk om op de hoogte te worden gehouden van mijn nieuwe avonturen? Ben je op je spirituele ontwakingspad en vind je het interessant om hier video’s over te ontvangen? Vind je het leuk om eens deel te nemen aan mijn Retreat en/of andere activiteiten? Dit kan zijn op Ibiza, Peru, Bali, Portugal of Nederland. Laat je naam & e-mailadres hieronder achter en ik houd je op de hoogte!