Ervaringen van Deelnemers aan Ayahuasca Ceremonies bij Maria Johanna

Eerste Ayahuasca Ceremonie van Yaela Voet

Op de hoogte blijven van Ayahuasca Ceremonies ?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe Data, Retreats en Ayahuasca bijeenkomsten? Vul dan je naam & e-mailadres hieronder in.

Eerste Ayahuasca Ceremonie van Suzanna van Loo

Ayahuasca Ervaring Mariska Breedland

Eerste Ayahuasca Ceremonie van Carla

Eerste Ayahuasca Ceremonie van Sella

Eerste Ayahuasca Ceremonie van Désirée Deborah

Sella na 4 Ayahuasca Ceremonies bij ons

Ervaringen bij Maria Johanna

Kees van Oostrijk

Het gaat heel goed, het was verreweg het mooiste en krachtigste (volwassen) weekend tot nu toe, eerste keer voor mij dat het een 2-daagse was en dan ook nog onder begeleiding van een sjamaan en een geweldig samengesteld team, de life-music vond ik verrassend, nieuw en prachtig en dan ook nog eens zo’n mooie plek, almost to much to contain!, voelde me echt dankbaar dat ik hier deel vanuit heb mogen maken als ontvangende partij….. zal nog wel even tijd nodig hebben voor de hele ervaring is geïntegreerd, maar kijk nu al uit naar een nieuwe uitnodiging…..

Kees van Oostrijk
Melvin Brand Flu

Het is alweer 3 maanden geleden dat ik mijn 3e en 4e ceremony met je heb gedaan. Ik kreeg van jou de zin “what happens if you stop fighting”. Deze zin heeft mij de afgelopen maanden geholpen om samen met mama achter heel veel pijn te komen. De vraag what happens if you stop fighting heeft mij bij het diepe conflict met mijn vader gebracht wat ik ook (met jou) toen in liefde heb opgelost. Ik kwam er ook achter dat het woord NOT niet bestaat in het universum en dat ik met I do NOT want to fight eigenlijk juist de strijd aanging. In ceremonie 5, 6,7 heb ik de vraag “what happen if you STOP?” gekregen en dit bracht mij bij heel wat healing waarbij mijn hart werd gereset. Ceremonie 8 had het woord “STOP!” en ik kon 50 jaar pijn loslaten. Ik dank je voor je liefde en deze mooie zin. Dikke knuffel . Melvin

Melvin Brand Flu
Jacqueline Smit

Lieve Maria, Rita, Roberto & Nacho, ik wil jullie vanuit de grond van mijn hart bedanken voor de afgelopen ceremonies. Jullie hebben de liefde, wijsheid en heling uitgedragen waar ik enorm dankbaar voor ben. Ik heb het vertrouwen in mezelf en God teruggevonden. Ik ga beter voor mijn innerlijke kind zorgen die heling nodig heeft. Dank je wel dat ik me weer zo voel. Veel liefde, Namasté, Jacqueline

Jacqueline Smit
Hans Vogel

Op 29 december heb ik mijn eerste Ayahuasca ceremonie meegemaakt met het team van Maria Johanna. Wat een ongelofelijke, mooie indrukwekkende en emotionele belevenis is dit geworden. Ik ben er nu, ruim een week later, nog steeds enorm van onder de indruk. Het team zette een hele fijne veilige sfeer neer voor de ceremonie. Het is duidelijk dat ze heel goed weten wat ze doen. Daardoor kon ik me met een gerust hart overgeven aan de reis met Moeder Ayahuasca.

Moeder Ayahuasca liet me zien hoe mooi en belangrijk liefde is. Waar die er altijd voor me is geweest en dat ik die mag ontvangen. Een andere les was dat ik trouw moet blijven aan mezelf “don’t you ever turn your back on yourself”. Moeder Ayahuasca praatte Engels tegen me.

Ik had niet de verwachting dat mijn burn-out over zou zijn en dat is ook niet zo, maar ik heb wel een aantal zeer goede dagen gehad vlak na de ceremonie. Nog steeds voel ik me zekerder en blijer.

Hans Vogel
Marga Dijs

Sinds ik bij de Ayahuasca Ceremonies geweest ben lukt het mij een stuk beter om i.p.v. de emotie te zijn (verdriet, geïrriteerd, boos) de emotie in mijn lichaam te observeren en mij hiermee niet te identificeren. Daarnaast ben ik een stuk verder met het weten wie ik ben. Voor mij is dat heel fijn. Ik heb dus veeeeeeeeeeeeeel bij je opgestoken

Marga Dijs
Sella de Griend

Lieve Maria Johanna en team, Ik was bij deze kerst special en wat was het speciaal! Ik ben jullie intens dankbaar dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. Er was zoveel warmte, veiligheid, zorgvuldigheid, zorg, betrokkenheid en kennis. Dit is de meest helende en indrukwekkende ervaring die ik ooit heb gehad.

Ik kreeg veel meer dan ik had verwacht en had kunnen dromen. Ik zag hoe ik mijn leven beperk met mijn gedachten en de gedachten/uitspraken van anderen. Na diepgaande mooie, heftige en intense ervaringen vond ik mijn zelfbeschikkingsrecht weer terug (het tegenovergestelde van controle) en een grote dosis levenslust.

Ik ben nu 5 dagen thuis en ben nog steeds onder de indruk hoe magnifiek de werking van de ayahuasca is en hoe groot de bijdrage is van de zorgvuldige begeleiding van jullie. Ik kreeg precies de antwoorden op de vragen die ik stelde, ik kreeg precies de inzichten die ik nodig had om bepaalde issues op te lossen, als ik erom vroeg kreeg ik de juiste steun van jullie en had ik bijzondere ervaringen die ik zonder jullie steun niet had gehad, op verrassende wijze kreeg ik antwoorden op levensvragen waar ik al jaren mee loop.

Kortom, ik kreeg precies de inzichten en ervaringen die ik nodig heb om nog meer moois uit mijn eigen leven te halen en bij te dragen aan het geluk van andere mensen. Mijn dank is groot!

Sella de Griend
Sabine

Lieve allemaal,

Het is nu ruim een week geleden sinds mijn laatste ceremonie. Tijd om met jullie te delen hoe ik terugkijk op drie overweldigende ervaringen.

Het waren de meest heftige ervaringen die ik ooit (bewust) heb gehad en dat werd nog versterkt doordat ik niet kon slapen. Ook de dagen erna lukte dat niet al te best, terwijl ik ontzettend moe was. Ik was nog volop bezig met de nawerking en verwerking. Dat was pittig.

Dat ik zo diep kon gaan, is te danken aan jullie volkomen veilige en ultiem liefdevolle begeleiding en setting. En met jullie bedoel ik uiteraard ook Rene, Dorothea en de andere begeleiders uit het team. Het heeft me ontzettend ontroerd met hoeveel liefde en acceptatie jullie alle deelnemers bijstaan. Er zijn geen grenzen aan, alles wordt omarmd en ondersteund, zo vaak en zo lang als nodig. Dat heeft me diep geraakt en ik ben er heel dankbaar voor…

Tijdens de derde ceremonie zag ik ook mijn ouders in een heel ander licht. Voorbij alle karma. Ik zag hun essentie en was zo dankbaar dat zij mijn ouders zijn. Ik zal nooit vergeten hoe ik hen op dat moment zag.

Ik heb het de afgelopen dagen rustig aan gedaan en mijn hoofd en hart gevuld met mantra’s en zachtheid. Sinds gisteren voel ik me beter. Stabiel, rustig, meer energie, meer levenslust. Ik hoop zo dat er iets wezenlijks is veranderd nu ik in de spiegel van mijn jeugd heb durven kijken. Dat er oude pijn geheeld is en dat ik echt als nieuw ben. Dat zou geweldig zijn! Ik durf het bijna niet te hopen! In ieder geval voel ik de zelfliefde nog steeds en wil ik graag met een open hart leven.

Heel erg bedankt voor deze geweldige ervaring. Als ik weer toe ben aan een ceremonie, zal dat zeker bij hier weer zijn.

Veel liefs, Sabine

Sabine
Hester

Ja hoe gaat het met me na de ceremonie? Ik voel me echt een ander mens, veel knopjes in oud gedrag zijn omgezet.

Ik voel me sterker dan ooit en heb veel meer zelfvertrouwen en vertrouwen in het leven, mijn levenslust is weer terug. Ik voel mijn grenzen en laat me niet meer opjutten maar doe de dingen meer zoals ik voel dat klopt.

Waar ik voorheen tegenop zag zie ik nu als een uitdaging ik durf weer te spelen zonder dat ik me bezig houdt of iets wel mag of kan en ik straal weer. Dat hoor ik ook van de mensen om me heen.

Het is goed is iets wat ik ook echt kan voelen, dat het leven zo voor me zorgt. Ik voel me weer mooi geliefd en zie al mijn talenten en potentieel en ben hier enorm dankbaar voor.

Ik kan het geluk en de liefde weer ontvangen omdat ik kan voelen dat ik het waard ben maar zelf ook ben, liefde. Wonderbaarlijk dat na deze twee ceremonies er zoveel is verschoven. Ik kijk er met enorme dankbaarheid op terug dat ik daarbij aanwezig mocht zijn en er onderdeel van uit mocht maken.

Ook de liefdevolle aanwezigheid van jullie allen maakte dat ik me er helemaal aan over kon geven en er van kon genieten en me zo veilig voelde. Ik merk dat ik nog steeds aan het „uitpakken” ben van alles wat ik heb ervaren dat het nog wel even zal duren voordat alles is ingedaald.

Koffie smaakt me niet meer en ook mijn behoefte aan suiker en andere ‚slechte dingen” is weg. Ik heb nu zoveel zin in gezond eten en zorg voor mezelf en voel zo’n enorme verbinding met de natuur en alle andere levende wezens, dieren en mensen dat ik merk dat ook daar veel dingen in zijn verschoven. Ik ben minder snel geïrriteerd heb meer compassie zowel naar mezelf als naar de ander, ook het oordeel naar mezelf en de ander is veel minder geworden. We zijn allemaal aan het leren.

De liefde van de ongeziene wereld zo te kunnen voelen als in de ceremonies vond ik ook zo prachtig en zal ik nooit meer vergeten, sterker nog, ook dat is nu veel meer aanwezig. Mijn heldere weten lijkt versterkt in wat goed is en wat niet, waardoor ik minder hoef te twijfelen maar er een zekerheid voor terug is gekomen.

En sinds de ceremonies lijkt de synchroniciteit enorm toegenomen wat ik echt heel bijzonder vind, het valt me gewoon toe. Echt prachtig en ontroerend mooi.

Wie weet ga ik ooit nog wel eens mee op reis maar voor nu is er zoveel heling gekomen dat ik er alleen maar met grote dankbaarheid op terug kan kijken en zo blij ben dat jij dit doet en samen met jouw team in de wereld zet!!!

Ik heb al veel mensen doorverwezen maar ik weet dat je pas gaat als de tijd rijp is…….

Heel veel liefs en dikke knuffel, Hester

Hester
Laerke Nissen

Ik heb 2 ongelofelijke fijne dagen meegemaakt bij Maria Johanna en haar team. Ik heb de ceremonie 1x gedaan en het was heel spannend. Ik heb veel inzichten gehad tijdens de ceremonie. Maar wat voor mij eigenlijk het meest is bijgebleven is de ontzettend liefdevolle, veilige en fijne sfeer die er hier heerst, waar het hele team voor zorgt.

In deze 2 dagen tijd heb ik weer een gevoel van verbondenheid weer gevoeld, wat ik lang hebt gemist. Als iemand me vraagt om Ayahuasca te gaan doen, zal ik ZONDER TWIJFEL Maria Johanna en haar team aanraden!

Voor Eeuwig Dankbaar!

Laerke Nissen Videograaf
Petra

Ik ben ontzettend diep gegaan in het aankijken en voelen van mijn angsten, controledwang en hardheid naar mezelf…Damn!! Van klauwen, tot mezelf keer op keer verbinden met het donker, mijn dikke stalen gevechtsharnas tot diep gevoeld hoe ik keer op keer misbruik van me heb laten maken in mijn kindertijd en op zoveel plekken meer (er was niet echt tijd..hihi), mijn afgescheidenheid van de bron gevoeld…au au au!! En zoveel meer! Op sommige momenten wilde ik er echt mee stoppen, eruit stappen en had ik het echt zwaar…extra confrontatie die ik blijkbaar nodig had om echt thuis te komen;) maar gelukkig waren jullie er op de momenten dat ik jullie echt nodig had. Het klopte precies!!

En zo fijn om hier zoveel persoonlijke aandacht in te hebben ontvangen, het gevoel, ik ben niet alleen en mag leunen…oooh heerlijk voelde dat!! En dankzij jullie hulp en gevoel van veiligheid durfde ik me over te geven, mee te gaan in dat wat er gezien en gevoeld wilde worden en toen voelde loslaten zo makkelijk!

Van alles kwam voorbij, van onze creatiekracht tot 3d beelden, tot 10000 inzichten voor mezelf, tot het zelf maken van keuzes, mijn verlangens, maar vooral de oh zo mooie creatiekracht die we hebben…Wauw mijn handen hebben daar een mooi kunstwerk van gemaakt en ook wauw het gevoel van alles een….

Ik heb zoveel voorbij zien komen en gevoeld dat ik vooral de tijd even nodig heb om alles te laten zakken. Ooh ik wil zo graag delen, maar woorden schieten tekort in datgene wat ik gezien en gevoeld heb. Wauw!! Vooral ook jij bedankt, want je hebt voor mijn gevoel best lang bij me gezeten. Geen idee hoe lang het echt was, maar voelde wel zo. Je energie en aanwezig waren erg prettig. Je luchtigheid, humor, levendigheid, je zachtheid, je zijn!! Ik voelde me veilig!! Bij iedereen trouwens!!

Ooh en aan het einde van de reis ben ik echt thuisgekomen!! Alles mag er zijn! Wauw wauw wauw!! Ik heb daar ook nog extra van kunnen genieten en geniet nog!!

Dankjewel voor jullie allemaal!!

Petra
Theo (73)

Ik heb mijn zelfhaat en mijn conceptie trauma onder ogen gezien en ik verbind mij er nu mee.

Ik neem  meer serieus dat het OM MIJ mag draaien.

Nu maak ik de liefdevolle her verbinding met mijn totale ZELF.

Bedankt!

 

Theo (73) Psycho Therapeut
Linda

Deze reis had niet mooier en liefdevoller gereisd kunnen worden dan met Maria Johanna en haar team.

Veiligheid in totale onveiligheid, liefdevolle gedragenheid op onbekende wegen.

Het was een onvergetelijke ervaring!

 

Linda IC verpleegkundige
 Rob van den Hoed (55)

Lieve Maria-Johanna, Rene en alle begeleiders,

In dit bericht wil ik mijn gevoelens met jullie delen. Het is voor mij niet onder woorden te brengen wat ik voel maar om toch enkele te kort schietende woorden op te schrijven om jullie kenbaar te maken wat ik ervaar na de Ayahuasca ceremonie.
Ik ben diep dankbaar voor jullie openheid, het beiden van steun, het geven van vertrouwen, fantastisch organisatie en muziek van de Ayahuasca ceremonie afgelopen maandag 25 januari. De Ayahuasca ceremonie heeft mij diep spirituele inzichten gegeven en diepere Love and Kindness voor LEVEN.

Heel veel liefs,

Rob van den Hoed (55)
Arie (25)

Beste allemaal,

Afgelopen 25 januari heb ik mijn tweede ayahuasca ceremonie mee mogen maken. Net als de vorige keer kreeg ik precies wat ik nodig had! Ik kan alleen maar zeggen: Ga ervoor! Go, go, go…

Het was voor mij weer een overweldigende, fantastische en kleurrijke ervaring!
Maria en begeleiders bedankt!!

Liefs, Arie

Arie (25)
Petra van der Schoot

Ergens nog wat breekbaar en open zit ik hier dankbaar na een fantastische reis gisteren! Ik voel me wakker en in het nu. Ik zie mijn gedachten voorbij komen, mijn ego die de neiging heeft om oude patronen aan te wakkeren, maar ik kijk ernaar en kan het laten voor wat het is, loslaten. Voel me zo blij als een kind dat het sneeuwt. Ik dans omdat ik leef, ik zing, omdat ik blij ben. Alles is zo helder, meer wakker en vooral gevuld met liefde. Ik zie de liefde overal! Alles is in zachtheid welkom in mijn wakkere hart! Als dat niet thuiskomen is!!

De ervaringen die ik gisteren had waren onbeschrijfelijk!

Petra van der Schoot
Yolanda Caspers

De eerste ceremonie was heel intens, of ik ooit eerder zo intens bang en verdrietig geweest ben ?
Gelukkig stond jij aan mijn zijde en hebt me erdoorheen geloodst en getroost. Waarvoor mijn hele grote dank. Ik heb mijn verleden heden en zelfs toekomst voorbij zien en vooral voelen komen.
Zo blij dat ik besloten heb de 2 de ceremonie toch ook mee te maken ondanks mijn angst voor nog meer verdriet. Deze reis was zoveel rustiger met vele inzichten en een gevoel van eenheid geborgenheid.
Alles is één en alles is licht.
Ik ben over mijn onzekerheid gestapt en heb inmiddels al enkele mensen van hun pijntjes af geholpen berichtjes door mogen geven en merk iedere dag dat dit makkelijker wordt. Bedankt.
Namaste
Yolanda

Yolanda Caspers
Adnan

Hier even antwoord op je mail. Aller eerst wil ik in het bijzonder de begeleiding bedanken. Hun kracht, liefde, en zorgzaamheid echt diepe respect.  Met name de Algerijnse broeder die mij heel fijn heeft opgevangen. Het was een bijzondere ervaring voor mij eigenlijk het gevoel van ultieme bewustwording. Vlak na mijn ervaring kreeg ik de drang om te schrijven en daar kwam dit gedicht uit die ik met jullie wil delen. Ik wens jullie en “Om mij” alle kracht en liefde om dit voor te zetten.

Adnan
Sylvia uit België
Dit was mijn eerste contact met jullie en ayahuasca. Ik heb ontzettend veel te vertellen in verband met de reis.
Mijn ervaring was geen lachspelletje, het was letterlijk een diepe geestelijke en lichamelijke cleaning. Met alle symptomen zoals; pijn, narigheid, angst, controleverlies van lichaam en geest. Ik geef je toe dat ik er nog altijd onder de indruk van sta.
Mijn meeste vragen werden beantwoord, wat is er na de dood, maar ook mijn diep verdriet en het feit dat ik niet graag op aarde ben. Alles was logisch, dat elke mens een schijn is van mijn Eigen persoon, dat ik god en cosmos ben.
Dat alle waanzin rond godsdienst een gebed is voor me zelf, dat ik Buddha ben, mijn buur, de hemel en aarde, dat ik dit allemaal heb rechtgezet maar vooral dat alles een illusie is. Geen begin en geen einde alles eeuwigheid.
Ik kies deze illusie, deze wereld, ik ben de schepper van mijn bestaan in deze rol en ik heb de keuze van te treuren of blij te zijn in dit bestaan. Het materiële mag, geld is niet slecht, recht van als god op aarde te leven, want ik ben  de oorsprong van deze illusie.
IK heb leven en dood gezien, het verlaten van het lichaam , ik heb ontzettend veel informatie gekregen. Maar ik was ook ontzettend moe om verder te gaan en was ook bang om niet terug te komen. toen ik beloofde een levensgenieter te zijn, mocht ik terug. Tijdens deze ceremonie ben ik verscheiden keren geboren en gestorven. Ik begrijp nu dat men nooit sterft, maar dat je juist dit lichaam verlaat voor een andere leven of illusie.
Maar, mijn volgende vraag is nu: wat is het doel, van dit allemaal. Ik wil verder gaan , ik wil een reis maken gerust zonder angst , genieten met veel liefde.
Wat er veranderd is in mijn leven: ik heb eerbied voor mijn Eigen persoon en lichaam. Ik aanvaard geen Eisen die me niets bijbrengen. Ik zie de mens in zijn oorsprong, zijn kwetsbaarheid en zijn nood aan liede en begrip.
Ik hou van dit leven en de mensen die mij omringen.
IK voel me terug jong en fit, geen pijn. Ik slaap weer, zeer diep zelfs.
Zo Maria Johanna, ik bedank je dat je zoveel tijd met mij doorbracht, als eveneens de lieve verpleegsters de me omringd hebben met moederlijke zorg en liefde.
Tot binnen kort.
Sylvia uit België
Sylvia uit België
Ankie Peters

Ik vond de Ayahuasca ceremonie een geweldige ervaring!! Niet in woorden te vatten, maar ik doe toch een poging: sensationeel, universeel, gelukzalig, ik heb fantastische kleuren en beelden mogen waarnemen, liefdevolle inzichten en wijze lessen mogen ontvangen. Deze ervaring draag ik mijn verdere leven bij me. Jij en de begeleiders waren enorm ​betrokken en zorgzaam, dit zorgde voor een veilige omgeving. Kortom, ik zou zo’n ceremonie iedereen willen aanraden.

Ankie Peters
Niels Manshanden

Donderdag 10 en vrijdag 11 Maart heb ik de eer gehad mee te mogen doen bij de ayahuasca ceremonie van Maria Johanna en haar team. Gelijk al bij binnenkomst voel je de warmte die de begeleiding en de omgeving uitstralen.

Voor de ceremonie ie er een duidelijke uitleg van wat er allemaal op je af kan komen en verteld iedereen elkaar waarom zij hier zijn, dit zorgt direct al voor een sterkere band.

In de ceremonie ruimte voel je je heerlijk thuis en alle facetten zijn aanwezig om ontspannen aan je innerlijke reis te gaan beginnen.

Tijdens de ceremonie word er continu op je gelet maar word je met rust gelaten zolang er geen behoefte is aan hulp, zodat je zo min mogelijk gestoord word in je reis. Mocht het nodig zijn is alle hulp die je maar nodig hebt rijkelijk aanwezig.

Na afloop worden de opgedane ervaringen met elkaar besproken, wat ik als een zeer fijne en indrukwekkende ervaring vond. Ayahuasca heeft er bij mij persoonlijk voor gezorgd dat er meer rust is in mijn zelf en mijn leven.

Daarnaast heeft het mij onwijs veel inzichten gegeven waar ik zelf mee aan de slag kan gaan. Al met al een onvergetelijke ervaring, waar ik iedereen van de begeleiding, maar ook de groep hartelijk voor wil bedanken!

Niels Manshanden
Caroline Denijs
“Voor mijn eerste Ayahuasca-reis heb ik de intentie gezet om volledig mijn potentie te gaan leven. Ik heb ervaringen gehad waarbij ‘baren’ het thema was. Mijn lichaam schokte urenlang, om zichzelf te helen van eerdere operaties, heb ik begrepen. Ik hoefde me daarmee niet te bemoeien. Het ging vanzelf.
Steeds lager zakte de energie, het bewustzijn, in mijn bekken. Ik kwam thuis. Mijn bewustzijn ‘klapte om’ waardoor ik alleen nog vanuit heelheid kon waarnemen. Ik baarde het Leven. En ik was de dochter, de moeder en de Oervrouw zelf. Tegelijkertijd. Alles gebeurde tegelijkertijd en het was goed.
Het kleine meisje in mij kon moeiteloos vragen om steun en liefde aan de liefdevolle begeleiders in de veilige omgeving van Maria Johanna. Daardoor kon ik mijzelf  steeds verder ontspannen en openen voor alle ervaringen. Er was verwondering, liefde, schoonheid, genieten en ook humor, nadat ik de hobbel van controle
loslaten had genomen. Informatie kwam voor mij vooral op het voelende vlak. Soms gepaard met woordeloze beelden achter mijn ogen.
Veel mensen kwamen voorbij voor wie ik mijn hart verder opende. Ook was er een heerlijk intens beeld en een gevoel over mijzelf in de toekomst. Vrij, open, krachtig.  Ik kan contact maken met het collectief bewustzijn van paarden…  Wat een rijkdom!
Het was fijn dat er zoveel tijd was om de reis helemaal af te maken, en slapen in de zaal. Helemaal goed. Daardoor kon ik de volgende dag goed naar huis rijden. Nu, een paar dagen later heb ik nog steeds die helderheid en rust en voel ik daarnaast ook een enorme stevigheid. Niets van instabiliteit en voorspelde kwetsbaarheid, maar goed geaard, zacht en open. Meer in het moment.
Ik voel het verlangen om vaker op te schonen wat mij nog in de weg zit om helemaal te openen in vertrouwen. Dieper en heler dan dit kan ik me niet voorstellen.”
Caroline Denijs
Sander Hali

De Ayahuasca ceremonie was voor mij echt life changing. Na de ceremonie zijn me aan aantal dingen echt opgevallen bij mezelf:

  • heel gereinigd gevoel en zachte huid
  • kleuren zijn veel helderder
  • een groot verbonden gevoel met de natuur
  • meer innerlijke rust
  • het verlangen om nog beter voor mezelf te zorgen
  • meer vertrouwen in het leven en het hiernamaals -meer inzicht in mezelf
  • Ik leef over het algemeen minder streng naar mezelf toe, voorheen moest ik zoveel van mezelf en vond ik zoveel van mezelf, dat heb ik nu niet meer.

Het is gewoon goed zoals ik ben en ik ga gewoon lekker mee met de flow van het leven. Door ayahuasca heb ik ontdekt dat een het leven een ritme heeft, eigenlijk een dans is, en het enige dat ik doe is meegaan op het ritme en dansen met het leven. En dit voelt zoveel meer natuurlijk dan hoe ik voorheen leefde.

Sander Hali
Hennie Raadsen

Mijn ervaring wil ik best delen. Allereerst vind ik het een fijne, geruststellende en warme liefde volle sfeer. Waarin je met een gerust gevoel de innerlijke reis kan beginnen. Er was alle aandacht voor je en niets was teveel.

De ceremonie heb ik als heel plezierig ervaren en heb vele onbewuste blokkades opgeruimd. Het is een hele goede manier om met jezelf in contact te komen. Ik ben zeker van plan om binnen kort nog een keer de ceremonie te ondergaan om nog dieper te gaan.

Hennie Raadsen
Fatima El Gargouri

Ik heb de 2 daagse Ayahuasca ceremonie gedaan en ontzettend leuke mensen ontmoet. Het was fijn om dit met een groep te doen, alles was goed, gezellig en ik voelde me veilig.

Alles was goed verzorgd: prachtige locatie, lekker eten, ontspanning en er is ook veel ruimte om lekker buiten te zitten of te wandelen. We zijn in ieder geval lekker verwend!

Ik heb een ceremonie geboekt omdat ik last had van blokkades. Ik wist niet waarom ik bepaalde dingen niet deed terwijl ik dat zo graag wil doen. Ik stond stil en had veel stress in mijn lijf. Daarnaast heb ik erfelijke drukneuropathie, ik kan weinig druk op mijn zenuwen aan en had hier veel last van. Ik was ruim 9 maanden onder behandeling bij een  osteopaat, acupuncturist, fysio, massages en ostheopatie. JA ik deed alles tegelijk, want ik wilde me beter voelen.

Een paar duizend euro later ben ik een kleine stap vooruit gekomen. Het was vooral de stress en de blokkades wat ik moest oplossen. Ik wist alleen niet hoe ik dit moest doen. Want ik mediteerde, sportte 3 of 4 keer per week en deed alles om me maar goed te voelen. Dit was helaas niet alles, na onderzoek bleek ik hormonaal volledig uit balans te zijn. Dit zou vanzelf weer normaal worden. Dit had als gevolg dat mijn menstruatie ruim een jaar niet normaal was en hevige haaruitval L. Mensen vroegen mij of ik ziek was, omdat ik weinig haar had.

Tijdens de ceremonie voelde ik mijn lichaam helen, mijn buik deed pijn, er stroomde veel energie door mijn lijf, het was vreselijk ongemakkelijk. Maar wist dat er iets positiefs gebeurde en ik hoopte vooral dat ik wat stress kwijt zou raken. Na de ceremonie was ik een hoop opgekropte gevoelens, pijn en ellende kwijt. Dat was al direct merkbaar! De volgende dag werd ik ongesteld… het was gewoon magisch!!Het bleef aanhouden en het voelde weer normaal. Ik heb daarna nog een ceremonie gedaan, omdat ik voelde dat ik nog een keer moest gaan. Ik heb ook minder last van mijn erfelijke drukneuropathie, ik ben fysiek sterker geworden, omdat ik nu meer aankan.

Ik ben niet meer onder behandeling bij zoveel specialisten. Na mijn ceremonie ben ik 1 keer naar de orthomoleculaire therapeut geweest en hij gaat ook een ceremonie doen.

Ik schrijf mijn ervaring ruim 3 maanden na de eerste ceremonie. De ceremonie heeft mij heel veel opgeruimd. Ik sta meer in verbinding met mijn lijf en er is nu ruimte om mijn dromen waar te maken. Mensen in mijn omgeving vragen waarom ik zo gelukkig en ontspannen ben en vooral wat ik heb gedaan. Er zijn een aantal die ook een ceremonie hebben gedaan of nog gaan doen.

Fatima El Gargouri
Patricia Huizing

Een maand na mijn eerste ceremonie-weekend ben ik nog steeds diep onder de indruk van wat ik heb meegemaakt. Hoewel ik me van tevoren zonder aarzelen had opgegeven, vond ik het, toen ik er eenmaal was, enorm spannend. Mijn eerste ceremonie was best pittig en wat wás ik blij met de begeleiding die me er zo liefdevol doorheen heeft gesleept! Een dag later volgde de 2e ceremonie en dat was een totaal andere ervaring. Zo mooi en zo licht, wauw wauw wauw…..

De sfeer dat weekend was fantastisch, het voelde veilig en vertrouwd. Ik heb prachtige mensen ontmoet en veel inzichten gekregen. Ik ben enorm dankbaar en blij dat ik dit heb mogen meemaken

Patricia Huizing
Matthie Hof

Op21, 22 en 23 juli heb ik een ayahuasca retraite gevolgd bij Maria
Johanna in Doorneburg

Door mijn vriendin nicole was ik getipt me eerst goed te verdiepen in
ayahuasca, zodat ik er meer vanaf wist, en niet alleen onbevangen heen
te gaan.  Dit heeft me goed doen voorbereiden, 2 weken geen alcohol,
en eetgewoontes aanpassen. Ook daarna heb ik nog 3 dagen geen alcohol
gedronken, en gegeten wat mocht.

Je krijgt een goede voorlichting met de groep als een openingsgesprek,
waarna om een uur of 2 de ceremonie begint.  Hierbij kun je een
intentie uitspreken, en aan de slag gaan.

Eerst denk je dat er niets gebeurd, maar al snel werd ik meegevoerd.

Ik had voor alle 3 dagen een intentie uitgesproken, en die werden als
het ware als opdracht uitgevoerd.

De eerste dag met alles wat ik zag over mijn leven was ik zeer
tevreden over mezelf, en was alles ok, met mij, de wereld om me heen.

De tweede dag had ik een grote confrontatie met mijn leven, en greep
het me erg aan wat ik zag.

De derde dag viel alles op zijn plaats, en had ik vrede met mezelf,
maar vooral met de wereld om me heen.

Voor mij was het heel goed om 3 dagen achter elkaar te gaan.  1 dag
zou voor mij tekort zijn geweest, ik wilde echt diep op alles ingaan.

Ik kan niet oordelen over anderen, en misschien had 1 dag wel heel
anders verlopen als de 3 dagen die ik nu had, je weet nooit welke
boodschap je krijgt.

Ik heb het als bijzonder positief ervaren, en heb het gevoel mezelf
beter te kennen, en oordeel minder snel over gebeurtenissen en mensen.
buiten dat accepteer ik weer dat er meer is dan alleen de aarde, een
gevoel dat ik vroeger ook had, en nu weer teruggevonden heb.

De begeleiding was aanwezig en niet aanwezig, en dit is een
compliment.  ze zijn er als je ze nodig hebt, maar laten je met rust
als je dat nodig hebt.  Je wordt geen enkele kant opgestuurd, je zoekt
je eigen weg.  dank hiervoor!

Ik raad iedereen aan om net als ik goed voorbereid heen te gaan, te
lezen over ayahuasca, je te houden aan het eten en drinken beleid, en
er nieuwsgierig over jezelf, je verleden, en je vragen heen te gaan.

Ayahuasca heeft mij goed gedaan.

Matthie Hof
Frida Keur

Een flashback van mijn leven op een thema en ook de vraag naar healing van mijn lichamelijk probleem werd vervuld. De emoties gierden door mij heen en daardoor werden er blokkades opgelost en gevoeld die mij deden beseffen dat

Ik gedurende mijn leven erg ego gericht was, ook  al dacht ik van niet. Ik kreeg oplossingen aangereikt en mijn hart ging meer open.

Ook had ik een spirituele ervaring, ik werd meegenomen door licht spirits, deze vertelde mij dat ik van de sterren kom. Ik ben hier om licht en vreugde te brengen.

Ik kreeg ook mijn beide zoons te zien en hoe ik op een nieuwe manier met hen om kan gaan. Voor de ceremonie waren er al veranderingen in de energie en gebeurde dingen die veel beweging brachten.

Na de ceremonie ben ik direct vertrokken voor een vakantie die ik 2 jaar had uitgesteld en is mijn oudste zoon begonnen met het oplossen van zijn problemen. Ik heb mij op een nieuwe manier met hem verbonden en er ontstaan op dit moment openingen voor healing.

Ik ben zeer dankbaar dat ik contact met moeder Ayahuasca heb en dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Ik heb nu wel snel last van benauwdheid, dat had ik niet eerder. Daardoor hoest ik als er veel emoties opspelen.

Ik heb heel veel lof voor het team dat heeft geholpen tijdens het reizen. Wat een ongelofelijke prachtige en kundige mensen zijn dat. Zij waren altijd paraat, 24 uur lang. Dikke chapeau voor hun. De veilige omgeving werd door hen gecreëerd.

Frida Keur
Anuradha Sohansingh

Ik heb bij jullie 2 x ayahuasca gedaan, en ik wou mijn ervaring met jullie delen mijn leven is compleet veranderd en op een hele mooie positieve wijze, ik ben gelukkig voel me sterk en voel veel liefde en waardering !
Tijdens mijn reis heb ik bijzondere dingen gezien, het leek op mijn toekomst ik zou een baby krijgen van de gene met wie ik ben! Maar ik had geen idee of het waar was of wat het zou kunnen betekenen, tijdens mijn 2e reis zag ik het weer alleen dit keer iets verder in de toekomst ! Ook dat ik een zoontje zou krijgen…
Nu ben ik zwanger van een jongetje en m’n eerste week was in de week van 10 mei!

Dit is voor mij een super mooie bijzondere ervaring moeder ayahuasca heeft mij een hoop laten zien en geleerd ! Ik zal voorlopig  niet kunnen gaan pas volgend jaar na mijn zwangerschap

Anuradha Sohansingh
Femke Bakker

Voordat je Ayahuasca gedaan hebt kun je je geen voorstelling maken van de ervaring. Ik probeer het hier in woorden te omschrijven maar eigenlijk is dat niet mogelijk. Wat ik heb gevoeld tijdens de Ayahuasca heb ik nog nooit in het normale leven gevoeld.

Ik vond de ervaring echt helemaal GEWELDIG en ik heb veel inzichten gekregen. Ik heb me onwijs fijn en op m’n gemak gevoeld door de locatie en de lieve begeleiders.

Wat het me heeft gebracht is dat ik zag dat alles in de wereld energie is en dat alles in elkaar overloopt en dat er overvloed is in de wereld. Dat je alles kan krijgen wat je maar wilt en dat je het naar je toe kan trekken. Dat we hier op aarde zijn om plezier te maken en onze passie te volgen. En dat voor mij de poort naar meer begint met genieten van wat er nu al is. Dat ik liever mag zijn voor mezelf. Vooral luisteren naar mijn eigen gevoel en minder naar mijn ratio.
Ik ben heel dankbaar dat ik mijn (overleden) broertje ben tegengekomen. Ik voelde weer hoe het was toen hij er gewoon nog was. En alle emoties die je voelt zijn zo intens, ik voelde zoveel liefde. En de kleuren die je ziet, wauw! En de muziek is zo ontzettend mooi, zo heb je muziek nog nooit gehoord. Ik voel me onwijs dankbaar voor de hele ervaring.
Femke Bakker
Ruud
hoe gaat het met me na mijn 2-daagse Ayahuasca Ceremonie(s)…. Het gaat volop verder en ik ben zo verbaasd over de verbindingen die zich als vanzelf aan me tonen! Alles heeft met elkaar te maken, zo voelt het. Thuis met mijn lief, maar ook in contact met mijn moeder, mijn kinderen en vrienden voel ik dat ik alle zintuigen en poriën nog open heb staan om het voluit te ervaren. En de woorden stromen als vanzelf uit me…heerlijk!
Inmiddels een paar dagen aan het werk, in begeleiding-situaties met cliënten, verloopt een en ander bijna als vanzelf. Ik heb er wel sturing in, maar hoef er nauwelijks voor te werken. Wonderlijk en heel welkom. Wat waren het intense reiservaringen en wat voelt het opgeruimd…
Ruud
Anita de Leeuw
Het doen van de ceremonie heeft mij inzichten gegeven die ik onbewust al wist.  Het moest nog geïmplementeerd worden.  Dat heb ik gedaan. Vond het een geweldige ervaring. Ik heb zoveel losgelaten. Letterlijk en figuurlijk. Het heeft mij doen inzien dat alles mogelijk is. Just go for It. Dat ik verbinding mag maken tussen hemel en aarde.
Het geeft mij rust dat het universum precies weet wat de weg voor mij is. Follow the yellow brick road. En dat ik ook weet wat mijn pad is. Precies zoals ik op de weg naar de sessie las op een auto. MAKE IT HAPPEN!
Dat ik de belangrijkste schakel ben voor mijzelf. Dat ik hier ben om mijn leven een bedoeling te laten hebben . Dat ik mag groeien en ervaren om te zijn wie ik ben. Dat ik uniek ben en uniek ben in mijn zijn.
Anita de Leeuw

Heb je vragen over Ayahuasca Ceremonies?

Mail ons