ayahuasca-sabbatical-maria-johanna

Ayahuasca Sabbatical Nederland vanaf 1 Maart 2017

Graag wil ik iets belangrijks met jullie delen. Ik ga een Ayahuasca sabbatical nemen. Ik neem een pauze vanaf 1 maart 2017 met het organiseren van Ayahuasca Ceremonies in Nederland.

Soms is iets de bedoeling. Dan communiceert alles in het leven dat het tijd is voor verandering. Ik heb geen idee wat dit me gaat brengen. Wel kan ik zeggen dat het heel vrij voelt. Alles is onzeker. Als ik iets heb geleerd is het: ‘Des te meer je kunt omgaan met onzekerheden, des te vrijer je in het leven staat.’ Zo voel ik me dan ook.

Ik sta aan een nieuwe horizon waar alles open is. Uiteraard is het pauzeren/eindigen of de deur sluiten van het gene wat je GROOTSTE LIEFDE IS ook zeer pijnlijk. Want voor mij is Ayahuasca mijn grootste passie en liefde in mijn leven. Deze keuze is niet zonder tranen gegaan. Ik heb een pijnlijke periode gehad om tot dit punt te komen. Zie mijn video:

Wil je nog deelnemen aan een Ayahuasca Ceremonie bij ons?

Indien je wilt meenemen aan onze voorlopig laatste Ayahuasca Ceremonies in Nederland, klik dan hier voor meer informatie en beschikbare data. We hebben tot 1 maart 2017 Ayahuasca ceremonies gepland in Nederland. Je bent van harte welkom! <3

Nieuwe deuren Openen

Het bijzondere is, is dat het leven altijd een plan voor ons heeft. Als wij bereid zijn los te laten, geeft het leven de meest onverwachte wendingen. Zo ook nu. Terwijl ik mijn keuze nog aan het verwerken was, klopte de volgende mogelijkheid direct aan. Ik had ooit contact gehad met Erik, een Nederlandse man, die Ayahuasca Retreats organiseert in Peru.

Sterker nog. Hij heeft samen met zijn partner een eigen Ayahuasca Retreat Center opgezet in Peru genaamd Pachamama Temple (moeder aarde tempel). Vanaf een afstand was ik dit al aan het volgen en sprak mij dit enorm aan… Hoe leuk is het dan dat ik nu daar naartoe ga en 7 deelnemers mag uitnodigen vanuit mijn netwerk? Op een andere pagina geef ik je meer informatie.

Ayahuasca Retreat Peru

Pachamama Temple is een Ayahuasca centrum waar jij kennis kunt maken met de shipibo (Sjamanen) cultuur en hun diepe band met moeder aarde en hun heilige medicijn Ayahuasca. Al vele generaties werken zij met Ayahuasca en volgens velen zijn de shipibo healers het meest krachtig van alle shamanen in het amazonegebied. Hun diepe connectie met de plant spirits en de medicijn liederen genaamd icaro’s is werkelijk een magische ervaring.

Pachamama Temple ligt niet zoals vele andere ayahuasca centra in de jungle van Iquitos maar aan de rand van de stad Pucallpa. Dit is namelijk het thuisland van de shipibo indianen. Voor onze shamanen betekent werken in Pachamama temple dat zij niet meer voor maanden aan een stuk naar Iquitos moeten vliegen om de kost te verdienen.

Zij kunnen nu werken in hun eigen omgeving en bij hun eigen familie zijn. Dit is voelbaar in de Tempel. Er hangt een intieme, open en relaxte sfeer en een verblijf in Pachamama Temple is echt een kijkje in hun wereld. Door verschillende workshops maak je kennis met hun taal, geschiedenis en schilder- en borduur kunsten. Hieronder heb ik een aantal foto’s geplaatst van de plek en de mensen.

De Pachamama Temple is niet zoals zovelen anderen in het bezit van westerlingen met de shamanen “in dienst”. Dit project is samen met de lokale families opgezet vanuit het hart en ook zij bezitten allemaal een deel van de tempel en het land waar ze op gebouwd is. Gelijkwaardigheid en culturele uitwisseling liggen aan de basis deze liefdevolle samenwerking.

Wil jij Ayahausca beleven in haar natuurlijke omgeving? Wil jij bijdragen aan welvaart voor de shipibo mensen en hun samenleving? Wil jij een mooie reis maken naar het magische land Peru ? Misschien is een retreat bij Pachamama Temple dan iets voor jou. De prijs voor het 7 daags Retreat is 950,- euro. Klik voor meer informatie en inschrijven op de onderstaande knop.

Meer weten over Ayahuasca?

Spreekt deze video je aan en wil je meer informatie over Ayahuasca ontvangen? Vul dan je naam en emailadres hieronder in. Dan houd ik je automatisch op de hoogte!

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Heb je vragen of wil je iets met ons delen? Laat je reactie achter!

Ik ben benieuwd wat je van de video en mijn blogpost vindt. Welke indruk heeft het op je gemaakt? Heb je vragen over deze blog/vlog of wil je je eigen ervaring delen? Jouw reactie is van harte welkom. Plaats deze onder aan de blogpost. Dank je wel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…

Vlog#55 Everything Happens for a Reason

I continue my journey on Bali and I feel so much inner peace, acceptance and appreciation. That’s exactly the spirit of the island. The energy in Ubud is so peaceful and relaxing. I don’t feel the need to achieve anything at the moment. Just live in the moment and being in the now. If you live in the now and you let life take control, everything can happen.