Ayahuasca Ervaring Rianne: Genezing van Fysieke Klachten door Ayahuasca! Kan dat?

Verschillende planten dragen een bijzondere geneeskracht bij zich. Zo is ook Ayahuasca ontstaan vanuit verschillende planten samen. De plant met de MAO-remmer en de plant met de DMT. Samen vormen zij het geneesmiddel Ayahuasca. Ik ben zojuist begonnen uit het boek ‘De Rinkelende Dennen‘ van Vladimir Megre. Dit boek maakte mij er extra attent op de geneeskracht van planten. Hoezo lijkt het dat deze oude kennis en wijsheden lijken zijn uitgewist en hebben plaatsgemaakt voor chemische geneesmiddelen?

Denk je werkelijk dat het leven dat zo intelligent in elkaar steeds een aarde schept zonder geneesmiddelen? Geloof je in de kracht van de natuur? En zo ook je geestelijke kracht om te genezen? Hiermee wil ik niet zeggen dat je altijd 100% controle hebt op je genezing. Soms moet je ergens doorheen.

Ik wil graag een een klein voorbeeld benoemen. Misschien weet je nog dat je als kind soms werd gestoken door brandnetels. Het geneesmiddel om de prikkende brandnetel te sussen bestond uit de witte melk van een paardenbloem. Deze paardenbloem groeit niet voor niets dichtbij de brandnetels. De natuurlijk heeft zo’n grote intelligentie. Aan ons om deze te herontdekken en te verspreiden. Zo ook bevat Ayahuasca een genezende kracht. In de onderstaande video vertelt Rianne Riemens haar ervaring met fysieke genezing door Ayahuasca.

De geneeskracht van Ayahuasca

Om deel te nemen aan een Ayahuasca Ceremonie moet je vaak stoppen met chemische geneesmiddel. Dit kan variëren van 1 dag, 3 dagen tot 3 weken. Afhankelijk van welk geneesmiddel je gebruikt. Wanneer deze stoffen uit je systeem/bloed zijn verdwenen kan Ayahuasca haar werk doen.

Ayahuasca kan heling brengen op geestelijk, emotioneel en lichamelijk/fysiek niveau. Je weet nooit hoe je innerlijke reis er uit zal zien. Je krijgt in je ceremonie wat je nodig hebt. Hiermee wil ik benadrukken dat wij géén voorspelling over kunnen doen en geen garanties geven over een resultaat.

Ik wil hiermee benadrukken dat Ayahuasca geen wondermiddel is die iedere ziekte zomaar even kan genezen. Zeker niet. Het geeft de mogelijkheid tot inzichten en een stukje rust en/of genezing van een ziekte. Meestal betreft het een stukje genezing vanuit de mind. Door de mind te genezen kan dit op verschillende niveaus doorwerken. Je komt in de psychedelische spirituele wereld van jezelf. Indien je gelooft dat alles één is en alles met elkaar verbonden is, kun je dus door middel van het helingsproces in de psychedelische wereld jezelf in de fysieke wereld ook helen. Nogmaals: je krijgt wat je nodig hebt.

Fysieke ongemakken

Je hebt vast gehoord over de fysieke ongemakken tijdens Ayahuasca Ceremonies als diaree en overgeven. Sommige mensen laten zich hierdoor tegenhouden om deel te nemen. Dit hoeft echter niet te gebeuren. Soms is ademen al voldoende. Belangrijk nog is te zien wat het is. Deze fysieke ongemakken zijn een reiniging van verschillende niveaus tegelijkertijd. Emoties kunnen soms jaren lang opgeslagen zitten in ons systeem. Dit kan betekenen dat deze emoties vast zitten in onze organen. Die emoties zijn verbonden aan verhalen. Deze verhalen kunnen van onszelf zijn, maar ook vanuit onze familielijnen en/of vorige levens zijn ontstaan. Rianne Riemens heeft deze genezing op een prachtige wijze mogen ervaren tijdens haar innerlijke reis met Ayahuasca. Bekijk haar video of lees haar ervaring in deze blog die Rianne zelf heeft geschreven.

Sluitstuk

Deze video die ik met Maria Johanna heb mogen opnemen, voelt voor mij als het sluitstuk van de 6 ayahuasca sessies die ik heb mogen ervaren. Het verhaal moest verteld worden. Mijn enthousiasme voor Ayahuasca is groots en magisch. Op deze manier mag ik een bijdrage leveren aan het helen van het collectief en de balans herstellen tussen het mannelijke en vrouwelijke in de wereld. Het waren 6 ceremonies die voor mij zoveel heling hebben gebracht, zoveel bewustwording en inzichten.

Waar het begon

Het begon voor mij halverwege december 2015. Eigenlijk zat ik al te lang op Facebook. Ik wilde stoppen maar een zacht stemmetje fluisterde me toe, nog even door te scrollen. Daar kwam het filmpje van Maria Johanna voorbij over de kerstspecial 2015. Bam! Meteen wist ik dat ik me hiervoor moest inschrijven. Een week daarvoor hoorde ik voor het eerst over Ayahuasca en het triggerde me. Niets is toeval en zo was deze energetische uitnodiging van Facebook dus ook niet. Ik heb niets meer gelezen over Ayahuasca of over Om-Mij waar Maria Johanna samen de Kerst Special in 2015 organiseerde. Ik heb betaald en met smart gaan wachten op de dag!

Avontuur

Gezonde kriebels op de dag zelf en heel veel zin om het avontuur in te duiken. Want ik voelde al wel, dat dit een hele grote verandering ging brengen aan mijn leven. De sfeer was meteen intens toen ik binnen kwam. De zachte sfeer die er gecreëerd was door het kaarslicht, voelde al als thuiskomen. Het kennismaken met de groep, het uitleg rondje, het omkleden , het intentie rondje, alles klopte en ik voelde me totally op mijn gemak.

Fysieke detox

Mijn eerste reis was heel erg fysiek. Een fysieke reiniging nam er plaats. Ik wist niet dat ik zoveel zweet, snot en spuug kon produceren vanuit mijn lichaam. Een detox van uren onderging ik en het voelde niet beangstigend, maar juist dankbaar dat dit eindelijk eruit mocht.

Mijn oude lichaam uit de oude tijd mocht sterven om plaats te maken voor een gereset fysiek lichaam. Klaar voor de nieuwe tijd. Mijn mentale lichaam (hoofd en hersenen) werd nog door een soort van broodbak machine gehaald om ook te resetten. Daarna begon mijn reis door mijn fysieke lichaam en mocht ik reizen door mijn organen en lichaamsdelen. Elke orgaan of deel van mijn lijf waar een verhaal aan shit aanwezig was, daar werd ik mee naar toegenomen. Pijnen en emoties die er vastzaten in mijn cellen, mocht ik zien en voelen.

Angsten

De tweede reis ging vanaf de eerste 5 minuten heel erg diep. Angsten en pijn van het innerlijke kind  kwamen daar aan bod. Door dwars door mijn angsten heen te gaan, werd ik beloont om daarna prachtige lichtstukken wat betreft mijn missie hier op aarde te mogen zien.

Warboel ontrafelen

De derde en vierde reis stonden in het teken van mijn fysieke plek onder mijn ribben. In deze warboel van pijnen en angsten uit mijn vaders-lijn en vorige levens, kwamen steeds fragmenten en lagen van heling aan bod. Ook na het duister kwam altijd weer het licht en mocht ik veel dansen en lachen.

Cirkel rond maken

De vijfde en zesde reis, kwamen de laatste duistere stukken uit mijn fysieke klacht naar het licht en mocht ik de cirkel rondmaken richting inzichten naar mijn 3 jongens toe naar mijn man. Want niets staat los van elkaar en door deze 6 ceremonies stroomt de energie richting mijn dierbaren meer dan ooit.

Wilde Vrouwen

Ook mijn wilde vrouwen kant, wat ik lang heb weggestopt kwam weer naar de oppervlakte. De godinnen energie in mij, kwam naar boven.

Nieuwe Tijd

Nu na de 6e ceremonie kan ik echt zeggen en voelen dat de oude Rianne en haar leven zijn gestorven. Het oude heeft plaatsgemaakt voor het nieuwe wat eigenlijk al die tijd al in mij aanwezig was. Het afpellen van de heavy shit is grotendeels volbracht. Klaar ben je nooit, onze ziel zal altijd willen blijven groeien en creëren en daarvoor is het leven in dualiteit nodig. Leven in dualiteit neemt ook schaduw met zich mee. Maar door dit te omarmen en er door heen te gaan, creëer je ruimte voor het licht en groei naar een leven waar jij echt voor van de wolk bent gesprongen.

Missie en Zielsverlangen

Mijn missie is om bewustwording te brengen in de kracht van een Sensitieve Leefstijl. Voor mij is een Sensitieve Leefstijl rechtstreeks in contact staan met je intuïtie en je emoties/gevoelens. Een leven waarin het ontdekken van je zielsthema’s en missies dagelijkse kost is. Een leven waarin je dwars door je pijnen en angsten gaat om de mooiste versie van jezelf te worden. Voor nu ligt voor mij de kracht bij de Sensitieve vrouw!
Mijn geloof in de kracht van Sensitieve vrouwen  is heel erg groots en ik weet dat de wijsheid die zij diep van binnen draagt, niet verstopt mag blijven. Het is mijn missie en zielsverlangen om vrouwen  haar Sensitieve wijsheid weer te laten herinneren! De Sensitieve Leefstijl die ik voor me zie en leef, daar ben ik sinds kort achter gekomen daar liggen de wortels al van het Atlantis tijdperk en de oude wijsheid die in mijn cellen aanwezig is, naar buiten te brengen. Het is tijd om deze schat aan spirituele inzichten en levenswijze die er toen in die tijd geleefd werd, weer in ere te herstellen in deze nieuwe tijd en ik mag een schakel zijn in dit proces.

Wolk Afspringen

En dat is nu de tijd voor mij! Gaan neerzetten waar ik voor gekomen ben. En mijn karma en schaduw stukken tijdens vorige levens, uit familielijnen en mijn jeugd, waren allemaal nodig om te gaan doen waar ik voor gekomen ben. Ik weet weer waarom ik van mijn wolk ben gesprongen en ga dit stukje aan de wereld geven.
Lots of Soul love,
Rianne

Kun je fysieke klachten genezen door Ayahuasca?

Om de vraag te beantwoorden of je fysieke klachten kunt genezen door middel van Ayahuasca wil ik nog wat extra uitleg geven. Ik zou nooit zoiets kunnen garanderen, aangezien het niet in mijn handen ligt wat de Ayahuasca reis met je doet. Ik kan slechts een voorbeeld delen van Rianne waarbij zij dit heeft ervaren. Ik wil benadrukken dat je tijdens je reis met Ayahuasca krijgt wat je op dat moment nodig hebt. Jij hebt hier geen controle op en kunt niet besluiten om er even uit te stappen indien de ervaring niet is wat jij in gedachte had.

De ervaring kan enorm uiteenlopend zijn. Soms is het heel visueel, soms heel fysiek, andere keren bestaat het uit denkpatronen. Een andere keer regent het inzichten die je op dat moment begrijpt, maar achteraf niet kan verwoorden. Het doel is in ieder geval om te genezen en dat betekent soms door de angsten heen. Het is niet altijd aangenaam. Uiteraard gaat het om de genezing die je naderhand ervaart. Ayahuasca is dus een mogelijkheid tot heling, maar het is niet van te voren te voorspellen wat het voor je doet. Daarom is de enige manier om te voelen of het iets voor je is. Alleen indien het je aanspreekt zul je de beslissing maken om deel te nemen aan een ceremonie.

Meer weten over Ayahuasca?

Spreekt deze video je aan en wil je meer informatie over Ayahuasca ontvangen? Vul dan je naam en emailadres hieronder in. Dan houd ik je automatisch op de hoogte!

Andere ervaringen

Yaëla Voet heeft verschillende Ayahuasca Ceremonies bij ons gedaan. Voor haar was het een bevestiging van alles wat zij altijd al wist en bij haar droeg. Haar eerste ceremonie was met name heel mooi. In haar verdere reizen heeft ze ook doodsangsten ervaren. Juist door hier doorheen te gaan is ze krachtiger dan ooit. Ze heeft het roer om gegooid en is volledige voor zichzelf begonnen. Daarnaast begeleid ze af en toe ceremonies bij ons.

Andere ervaringen

Carla Verkooijen heeft een aantal Ayahuasca ceremonies gedaan bij ons en is een directe transformatie ondergaan. Al vanaf het moment dat zij binnenkwam, stapte ik op haar af om te zeggen dat ik haar zo’n mooie vrouw vond. Het was alsof we direct vriendinnen waren. In een korte tijd is het zo ontstaan dat zij is begonnen met Ayahuasca Ceremonies begeleiden bij ons. Maak hieronder kennis met Carla Verkooijen. 🙂

Mijn eigen Ervaring

Hieronder vind je een (oude) video van mij waarin ik mijn Ayahuasca ervaring met je deel. Zoals je kunt zien heeft het werkelijk mijn leven verandert en organiseer ik inmiddels zelf Ayahuasca ceremonies met heel veel voldoening. 🙂

Wil je zelf een keer deelnemen?

Ben je na het lezen van deze blog en het zien van mijn video nieuwsgierig geworden? Voelt het alsof het iets voor jou is om deel te nemen aan een ayahuasca ceremonie? De investering ligt tussen de 225  (1 daagse) en 425 (2 daagse) euro. We doen ook duo-ceremonies en 1 op 1 ceremonies. Je bent van harte welkom. Ga voor meer informatie over onze Ayahuasca Ceremonies kijken op:

https://www.mariajohanna.com/ayahuasca/

 

Meer weten over Ayahuasca?

Spreekt deze video je aan en wil je meer informatie over Ayahuasca ontvangen? Vul dan je naam en emailadres hieronder in. Dan houd ik je automatisch op de hoogte!

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Heb je vragen of wil je iets met ons delen? Laat je reactie achter!

Ik ben benieuwd wat je van de video en mijn blogpost vindt. Welke indruk heeft het op je gemaakt? Heb je vragen over deze blog/vlog of wil je je eigen ervaring delen? Jouw reactie is van harte welkom. Plaats deze onder aan de blogpost. Dank je wel!

4 antwoorden
  1. Mieke
    Mieke zegt:

    Ik wil graag meer weten over het gebruik van Ayahuasca wanneer je bijv last hebt van hoge bloeddruk, schildklier problemen. Ik heb begrepen dat het niet altijd veilig is wanneer je bepaalde lich klachten hebt.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…