Eerste-ayahuasca-ervaring-desiree-deborah

De eerste Ayahuasca Ervaring van Désirée Deborah

Onlangs heeft Désirée Deborah een Ayahuasca Ceremonie bij ons gedaan. Toen Désirée over het bestaan van Ayahuasca hoorde, wist ze direct “Dit ga ik doen!”. Alleen moest nog het juiste moment komen. Toen ze hoorde dat ik in samenwerking met Om-Mij Ayahuasca Ceremonies ging organiseren kwam dit moment en boekte ze spontaan, op gevoel een sessie bij ons. Erg spannend! In de onderstaande video deelt Désirée graag haar ervaring met jou. Désirée vertelt op een hele mooie manier hoe een ceremonie verloopt. Dus als je nieuwsgierig bent, zeker kijken!!

Meer weten over Ayahuasca?

Spreekt deze video je aan en wil je meer informatie over Ayahuasca ontvangen? Vul dan je naam en emailadres hieronder in. Dan houd ik je automatisch op de hoogte!

Spanning voor de Ceremonie

Een spoedige reis bracht Désirée in de huiskamer van Om-Mij. Daar werd zij goed opgevangen voor een begeleider. Ze kon rustig acclimatiseren en zich mentaal voorbereiden op haar eerste ayahuasca ceremonie. Ze begon steeds meer gespannen te worden.

Al snel kwam iedereen samen om uitleg te krijgen over hoe de dag eruit zou komen te zien. Er werden ervaringen gedeeld van begeleiders en mensen die al ervaring hadden. De meeste mensen (zo, niet iedereen) kwam(en) voor de eerste keer.  Er werd een voorstelronde gedaan waarin ieder kort en krachtig toelichting gaf waarom zij of hij wilde deelnemen aan de ayahuasca ceremonie.

Van Business-persoon tot aan een Hippie

Opvallend was dat er allerlei type mensen meededen. Van business-persoon tot aan een hippie. Een variatie aan mensen en achtergronden. Allerlei type mensen met ieder een eigen verhaal. Heel mooi om te zien. Vervolgens werd er verteld wat je zoal zou kunnen verwachten en werd iedereen verder voorbereid op de ceremonie.

De Ceremonieruimte in

Désirée vond het spannend om de ceremonie in te stappen. Zo zeker als zij van haar keuze was om deel te nemen, zo sloeg de twijfel toe op het moment dat ze de ceremonieruimte in ging.  Ze dacht: ‘Moet ik dit wel doen? Voor wie doe ik dit?’

Ze heeft zelfs overwogen om de ceremonieruimte te verlaten en naar huis te gaan. We hebben met zijn allen de tijd genomen om samen de ceremonie te kunnen starten. Gelukkig zat er een hele lieve begeleidster haast haar die haar zei: ‘Als jij je vertrouwen legt in de ayahuasca, zul je zien dat je dit terug krijgt.’ En dat is gebeurd… Dit gaf haar de kracht om toch de ‘thee’ te drinken.

En toen Begon het…

Na 20 minuten voelde ze wat tintelingen in haar lichaam en dacht ze: ‘Nu begint het te werken.‘ De begeleidster zat nog naast haar. Het was heel fijn dat zij er was. Ze hoefde niets te doen. Gewoon dat ze daar was, was al voldoende. Het viel op dat er een hele fijne muziekkeuze was die heeft bijgedragen aan haar innerlijke reis. (Dit horen we gelukkig heel vaak.)

De reis begon met allerlei intense kleuren die ze nooit eerder op aarde heeft gezien. Dan is het ‘hier’ allemaal best grauw. Ze zag veel figuren. Dit hielp haar om er in haar reis te komen. Het hielp om over te geven aan wat er gebeurde en om controle los te kunnen laten.

Het Overgeven was een Opluchting

Op een gegeven moment zag ze allerlei monstertjes en dacht: ‘Dit is dus blijkbaar iets wat in mij zit en wat er uit mag.’ Toen kwam het overgeven. Dat was een hele opluchting. Het was alsof die negatieve energie er uit kwam. (Ik wil er bij zeggen dat dit niet altijd gebeurt en dat het overgeven anders is dan het ‘normale’ overgeven)

Het Mooiste Inzicht

Het allermooiste inzicht was toen Désirée een oog zag dat aan het huilen was. Op dat moment kon ze haar verdriet toelaten. Dat was een heel mooi moment. Ineens kwam er een violet-achtige kleur, een soort straal. Dit was als een ademhaling dat heel rustig heen-en-weer ging. Dit liet haat zien hoe onder de straal de innerlijke wereld begaf en boven de straal de uiterlijke wereld. De ademhaling was de verbinding tussen de innerlijke en uiterlijke wereld. Désirée heeft mogen ervaren dat je uiterlijke wereld een weerspiegeling is van je innerlijke wereld.

Dit heeft ze al eerder gelezen, maar om het op deze manier mee te maken was prachtig. Dit neemt niemand haar meer af. Net zoals haar getoond werd dat wij werkelijk alles kunnen creëren. We laten ons alleen beperken door onze gedachte. Dat is zonde. Alles kan en alles is mogelijk.

Over gelezen, nu echt ervaren. Dit is iets in haar dat niemand haar meer kan afnemen doordat ze het nu écht heeft ervaren. Dat is iets waar ze heel veel kracht uit haalt. Ook na de ceremonie.

Er is niets wat je zo dicht bij Jezelf kan brengen

Het is moeilijk om onder woorden te brengen wat ze allemaal heeft ervaren. Wat Désirée wil vanuit haar ervaring wel het volgende delen: ‘Er is niets wat je zo dichtbij jezelf kan brengen, als de ayahuasca.’

Hoe is haar Ervaring na de Ayahuasca ceremonie?

De Ayahuasca Ceremonie heeft bij Désirée voor een enorme opleving gezorgd. Ze kwam vol verwondering uit de ceremonie. ‘Wauw! Wat heb ik nu meegemaakt?’, dacht ze. Ze kon genieten van alles; eten, de mensen, gesprekken, alles. Ze had zoveel energie. Het was zo lang geleden dat ze zoveel energie en levenslust heeft gevoeld. Ze is spontaan toch naar huis gegaan.

Ze voelt zin om van het leven, te genieten en te dansen. Het heeft haar een ontzettend blij gevoel gegeven dat ze gedurende week heeft kunnen vasthouden. Ze voelde zich zo blij met zichzelf.

Wat heeft de Ayahuasca haar gegeven?

Ayahuasca heeft haar heel veel gegeven. Daarom wilde ze haar ervaring graag delen op video. Best een spannende stap! De ceremonie heeft haar heel veel inzichten gegeven. Deze heeft ze voor zichzelf opgeschreven.

Ook heeft ze heel veel vertrouwen in haarzelf gekregen. Ze is vastbesloten haar eigen, unieke pad te bewandelen, ondanks dit een onzeker pad is. Ook heeft het haar laten zien dat ze toch blijkbaar heel veel controle wilde hebben op haar leven. Daar was ze zich niet zo bewust van. Nu ze dit weet en kan loslaten, heeft haar heel veel vrijheid gegeven. Veel meer dan dat ze ooit had.

Wat vond ze fijn aan deze ceremonie setting?

Het vertrouwen door de video’s van mij (Maria Johanna) heeft haar het gevoel gegeven om deel te nemen aan een ceremonie bij ons. Het is een gevoel dat je doet besluiten. Daarom zegt: ‘Als je voelt dat het iets voor jou is om deel te nemen aan een Ayahuasca ceremonie, gewoon doen.‘ Ze raad het zeker aan om het bij ons te doen, omdat het echt om jou draait. Er is hele fijne begeleiders en een hele goede muziekkeuze. Het is een Ayahuasca ceremonie zonder teveel poespas. Volledig voor jezelf gefocust met alle ruimte voor jou. Kortom: Er hing een fijne sfeer.

Andere ervaringen

Carla Verkooijen heeft een aantal ayahuasca ceremonies gedaan bij ons en is een directe transformatie ondergaan. Al vanaf het moment dat zij binnenkwam, stapte ik op haar af om te zeggen dat ik haar zo’n mooie vrouw vond. Het was alsof we direct vriendinnen waren. In een korte tijd is het zo ontstaan dat zij is begonnen met begeleiden bij ons. Maak hieronder kennis met Carla Verkooijen. 🙂

Mijn eigen Ervaring

Hieronder vind je een (oude) video van mij waarin ik mijn Ayahuasca ervaring met je deel. Zoals je kunt zien heeft het werkelijk mijn leven verandert en organiseer ik inmiddels zelf Ayahuasca ceremonies met heel veel voldoening. 🙂

Wil je zelf een keer deelnemen?

Ben je na het lezen van deze blog en het zien van mijn video nieuwsgierig geworden? Voelt het alsof het iets voor jou is om deel te nemen aan een ayahuasca ceremonie? De investering ligt tussen de 225  (1 daagse) en 424 (2 daagse) euro. We doen ook duo-ceremonies en 1 op 1 ceremonies. Je bent van harte welkom. Ga voor meer informatie over onze Ayahuasca Ceremonies kijken op:

https://www.mariajohanna.com/ayahuasca/

 

Meer weten over Ayahuasca?

Spreekt deze video je aan en wil je meer informatie over Ayahuasca ontvangen? Vul dan je naam en emailadres hieronder in. Dan houd ik je automatisch op de hoogte!

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Heb je vragen of wil je iets met ons delen? Laat je reactie achter!

Ik ben benieuwd wat je van de video en mijn blogpost vindt. Welke indruk heeft het op je gemaakt? Heb je vragen over deze blog/vlog of wil je je eigen ervaring delen? Jouw reactie is van harte welkom. Plaats deze onder aan de blogpost. Dank je wel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…

Vlog#55 Everything Happens for a Reason

I continue my journey on Bali and I feel so much inner peace, acceptance and appreciation. That’s exactly the spirit of the island. The energy in Ubud is so peaceful and relaxing. I don’t feel the need to achieve anything at the moment. Just live in the moment and being in the now. If you live in the now and you let life take control, everything can happen.