Deelnemen aan Ayahuasca Ceremonies

Ayahuasca is een eeuwenoud geneesmiddel voor de ziel. Een ayahuasca ceremonie maakt het mogelijk om een diepe innerlijke reis te maken die je enorm kan ondersteunen in je leven. Het helpt je bij inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn in het heden en om meer zelfliefde te ontwikkelen.

Er zijn verschillende data waarop je Ayahuasca ceremonies kunt bijwonen, zodat je kunt kiezen voor een moment die jou het beste uitkomt. Tijdens je innerlijke reis zal je door een team van ervaren begeleiders worden bijstaan.

3 daagse Ayahuasca Retreat met Sjamaan

Ayahuasca Ceremonies met Sjamaan op Tenerife

Op 19 t/m 22 maart organiseer ik een 3,5-daagse Ayahuasca Retreats onder begeleiding met een Sjamaan, genaamd Linas op Tenerife (Spanje). Tijdens deze Retreats is het optioneel om ook Kambo te doen. De ceremonies vinden plaats op een bijzonder kasteel vlakbij de zee op het Spaanse eiland Tenerife.

14-daags retreat in Peru

Master Dieta met Shipibo Sjamaan Matilde in Peru

Met een fantastische groepje gelijkgestemde gaan we een prachtige spiritual journey beleven in de diepe jungle van Peru, middenin de Amazone. In 14 dagen gaan we een diepe verbinding aan, met de Master de Planten onder begeleiding van Maestra Matilda. De retreats zullen plaatsvinden van 4 april t/m 18 april en 20 april t/m 4 mei 2020.

Op de hoogte blijven van ceremonies?

Meer weten over Ayahuasca? Wil je updates ontvangen over nieuwe activiteiten, retreats en Ayahuasca Ceremonies? Vul dan hieronder je naam & e-mailadres in.

Wil je meer weten over Ayahuasca

meer-info-over-ayahuasca

Wil je meer info over de helende kracht van Ayahuasca of heb je vragen over hoe een Ceremonie precies verloopt. Klik dan hier 

Ervaringen van deelnemers bij Maria Johanna

“Heel erg bedankt voor deze geweldige ervaring. Als ik weer toe ben aan een ceremonie, zal dat zeker bij hier weer zijn.”

Sabine

“Wie weet ga ik ooit nog wel eens mee op reis maar voor nu is er zoveel heling gekomen dat ik er alleen maar met grote dankbaarheid op terug kan kijken en zo blij ben dat jij dit doet en samen met jouw team in de wereld zet!!”

Hester

“Als iemand me vraagt om Ayahuasca te gaan doen, zal ik ZONDER TWIJFEL Maria Johanna en haar team aanraden! Voor Eeuwig Dankbaar!”

Laerke Nissen Videograaf

“Zo fijn om zoveel persoonlijke aandacht te hebben ontvangen! En dankzij jullie hulp en gevoel van veiligheid durfde ik me over te geven.”

Petra

“Ik heb mijn zelfhaat en mijn conceptie trauma onder ogen gezien en ik verbind mij er nu mee. Nu maak ik de liefdevolle her verbinding met mijn totale ZELF. Bedankt!”

Theo (73) Psycho Therapeut

“Deze reis had niet mooier en liefdevoller gereisd kunnen worden dan met Maria Johanna en haar team. Veiligheid in totale onveiligheid, liefdevolle gedragenheid op onbekende wegen. Het was een onvergetelijke ervaring!”

Linda IC verpleegkundige

“Ik ben diep dankbaar voor jullie openheid, het beiden van steun, het geven van vertrouwen, fantastisch organisatie en muziek van de Ayahuasca ceremonie. De Ayahuasca ceremonie heeft mij diep spirituele inzichten gegeven.”

Rob van den Hoed (55)

“Het was voor mij weer een overweldigende, fantastische en kleurrijke ervaring! Maria en begeleiders bedankt!!”

Arie (25)

“Alles is zo helder, meer wakker en vooral gevuld met liefde. Ik zie de liefde overal! Alles is in zachtheid welkom in mijn wakkere hart! Als dat niet thuiskomen is!! De ervaringen waren onbeschrijfelijk!”

Petra van der Schoot

“De eerste ceremonie was heel intens. Gelukkig stond jij aan mijn zijde en hebt me erdoorheen geloodst en getroost. Waarvoor mijn hele grote dank. Ik heb mijn verleden heden en zelfs toekomst voorbij zien en vooral voelen komen.”

Yolanda Caspers

“Ik wil in het bijzonder de begeleiding bedanken. Hun kracht, liefde, en zorgzaamheid echt diepe respect.”

Adnan
“Maria Johanna, ik bedank je dat je zoveel tijd met mij doorbracht, als eveneens de lieve begeleiders de me omringd hebben met moederlijke zorg en liefde.”
Sylvia uit België

“Deze ervaring draag ik mijn verdere leven bij me. Jij en de begeleiders waren enorm ​betrokken en zorgzaam, dit zorgde voor een veilige omgeving. Kortom, ik zou zo’n ceremonie iedereen willen aanraden.”

Ankie Peters

“Het heeft mij onwijs veel inzichten gegeven waar ik zelf mee aan de slag kan gaan. Al met al een onvergetelijke ervaring, waar ik iedereen van de begeleiding, maar ook de groep hartelijk voor wil bedanken!”

Niels Manshanden

“De Ayahuasca ceremonie was voor mij echt life changing.”

Sander Hali

“De ceremonie heb ik als heel plezierig ervaren en heb vele onbewuste blokkades opgeruimd. Het is een hele goede manier om met jezelf in contact te komen. Ik ben zeker van plan om binnen kort nog een keer de ceremonie te ondergaan om nog dieper te gaan.”

Hennie Raadsen

“Ik schrijf mijn ervaring ruim 3 maanden na de eerste ceremonie. De ceremonie heeft mij heel veel opgeruimd. Ik sta meer in verbinding met mijn lijf en er is nu ruimte om mijn dromen waar te maken.”

Fatima El Gargouri

“De sfeer dat weekend was fantastisch, het voelde veilig en vertrouwd. Ik heb prachtige mensen ontmoet en veel inzichten gekregen. Ik ben enorm dankbaar en blij dat ik dit heb mogen meemaken.”

Patricia Huizing

“De begeleiding was aanwezig en niet aanwezig, en dit is een compliment.  ze zijn er als je ze nodig hebt, maar laten je met rust
als je dat nodig hebt.  Je wordt geen enkele kant opgestuurd, je zoekt je eigen weg.  dank hiervoor!”

Matthie Hof

“Ik heb heel veel lof voor het team dat heeft geholpen tijdens het reizen. Wat een ongelofelijke prachtige en kundige mensen zijn dat. Zij waren altijd paraat, 24 uur lang. Dikke chapeau voor hun. De veilige omgeving werd door hen gecreëerd.”

Frida Keur
over-maria-johanna

Over Maria Johanna

Ik ben Maria Johanna en wil je graag helpen op je persoonlijke en spirituele ontwakingspad. Ik heb verschillende dingen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei, waardoor ik mijn hart ben gaan volgen.

Ik schreef het boek ‘Quarterlife Challenge’ en hielp daarmee duizenden Quarterlife-ers (Young Professionals) om hun hart te volgen. Daarna ben ik begonnen met het organiseren van Retreats op Bali en Ibiza. Ik ontwikkelde ook mijn eigen ‘Visioenen Meditatie’ techniek, organiseerde seminairs en persoonlijke begeleidingstrajecten.

Toen ik in aanraking kwam met Ayahuasca heeft dit zo’n impact op me gemaakt. Het heeft mijn leven in ieder opzicht veranderd en ook mijn kijk op de wereld is sindsdien compleet anders. Uiteindelijk voelde ik dat ik klaar was om dit door te geven aan anderen en ben ik begonnen met organiseren van mijn eigen Ayahuasca Ceremonies.

Inmiddels heb ik zeer veel ervaring met het organiseren van Ayahuasca Ceremonies in verschillende settings en op bijzondere plekken, waaronder Peru. Maar ook in Nederland ben ik zeer actief en zijn er diverse mogelijkheden om een Ayahuasca bijeenkomst bij te wonen.

Je bent van harte welkom bij mijn Ceremonies!

Heb je vragen over Ayahuasca Ceremonies?