Ayahuasca Ceremonies met Sjamaan Nak in Nederland

Van 12 t/m 15 september organiseer ik in samenwerking met een Sjamaan genaamd Nacho Cano (Nak) Sjamanistische Ayahuasca Ceremonies in onze unieke locatie vlakbij Amsterdam. We hebben eerder samengewerkt op Ibiza waar Nak een bekende Sjamaan is. Je kunt je direct inschrijven door de vragenlijst in te vullen. Op deze pagina kun je meer informatie.

Wil je deelnemen aan een Ayahuasca Ceremonie ?

Ayahuasca is een eeuwenoud geneesmiddel voor de ziel. Een ayahuasca ceremonie maakt het mogelijk om een diepe innerlijke reis te maken die je enorm kan ondersteunen in je leven. Het helpt je bij inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn in het heden en om meer zelfliefde te ontwikkelen. Op deze pagina vind je informatie over het Ayahuasca, onze ceremonies, de locatie, de dagindeling en de prijzen. Je krijgt er ook een indruk van wat je kunt verwachten en je leest er bovendien ervaringen van vorige deelnemers. Daarnaast zijn er een aantal video’s met onder andere ervaringen, onze eerdere Ayahuasca ceremonies en mijn persoonlijke video’s, waarin ik mijn ervaringen deel.

Waarom een Ceremonie onder begeleiding van een Sjamaan ?

Een Sjamaan is een spirituele gids en genezer tijdens de Ayahuasca Ceremonies. Na mijn reizen in Peru en op Ibiza onder begeleiding van Sjamanen ben ik groot voorstander van het reizen onder begeleiding van een Sjamaan. Vandaar dat ik nu samenwerk met Sjamanen. Een Sjamaan zorgt voor een veilige ruimte om genezing te laten plaatsvinden. Sjamanen maken gebruik van helende liederen die Icaros worden genoemd. Deze liederen connecten met de spirit van de plant waardoor de genezing plaatsvindt. Sjamanen doen dus helingswerk voor de deelnemers. Zij zijn een kanaal waar de plant doorheen werkt.

Programma

 • Dag 1
 • 19.00 Aankomst
 • 19.30 Meeting & Voorbereiding
 • 21.00 1e Ceremonie
 • 14.00 Lunch & Rust
 • 19.00 2e Ceremonie
 • Dag 2
 • 9.00 Tabacco Sessie (*optioneel)
 • 11.00 Ontbijt
 • 11.30 Integratie sessie
 • 14.00 Lunch & Rust
 • 19.00 2e Ceremonie
 • Dag 3
 • 11.00 Ontbijt
 • 11.30 Integratie sessie
 • 14.00 Lunch & Rust
 • 19.00 3e Ceremonie
 • 19.00 2e Ceremonie
 • Dag 4
 • 10:00 – 12:00 – Ontbijt
 • 12:00 Ervaringen Delen & Implementatie
 • 14:00 Afscheid & Naar Huis
 • 14.00 Lunch & Rust
 • 19.00 2e Ceremonie

Over Nacho Cano (Nak)

Nacho Cano (Nak) is in 1971 geboren in Madrid. Hij is Master en student van het Andino Amazonian Shamanism in Peru. Nak is promotor van zijn praktijk voor legaliteit in heel Europa ‘President van de PDA, Plantaforma voor de legaliteit van Ayahuasca’. Hij is Cofounder van de Vereniging voor Menselijke Ontwikkeling ‘We are all Hermanosis’. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring bij het begeleiden en organiseren van ervaringen/ceremonies met Master Plants, diëten, retreats, reizen en organiseren van bijeenkomsten. Nak is directeur en onderzoeker van het Centrum voor Psychologisch Shamanisme, opgericht door Roberto Zapata in Lima. Daarnaast is hij leraar van Kundalini Yoga en meditatieliefhebber.

Ruim 15 jaar word ik opgeleid in Mayouuyacu door de meester Juan Flores in Pucallpa. In Tarapoto (plaats in Peru) door Winston Chujandama en in Iquitos (plaats in Peru) is hij getraind bij de tabaquero Ernesto Garcia in het Peruaanse Amazone gebied. In Spanje studeerde ik fytotherapie bij Juan Gonzalez Simoneau van de Sábila Association en Andinian Cosmovision met Nicolas Pauccar en Miguel Valls. Nak heeft kinesiologie, Bach Flowers en nieuwe familieopstellingen bij Brigitte Champeliers en Berni García geleerd.

Op dit moment heeft hij samen met zijn vrouw een vegetarisch restaurant in Madrid. Nak is met name bekend op Ibiza en in Spanje vanwege zijn Ayahuasca ceremonies en werk met andere plant medicijnen. Je kunt referenties vinden op:

plantaforma.org
hermanosis.com
vivaburger.es
naknet.com
recmadrid.com

Het effect van een 3-daagse Ceremonie

De Ayahuasca ceremonies duren 3 dagen en dit heeft als reden dat de sjamaan ervoor zorgt dat er een opbouw in de ceremonies zit. De eerste dag is met name schoonmaken. De tweede en derde dag kun je dieper gaan en meer tot de essentie van jouw reis. Soms zitten bepaalde kanalen erg verstopt en heb je in je eerste ceremonie geen doorslaggevende ervaring. Het is zonde om naar huis te gaan met zo’n ervaring. We zien dat de genezing en impact vele malen hoger ligt bij een meerdaagse ceremonie dan bij een 1 daagse ceremonie.

Data en Prijzen

12 t/m 15 september 2019

1 daagse ceremonie 250 euro
2 daagse ceremonie 475 euro
3 daagse ceremonie 725 euro

Unieke locatie

De Ceremonies vinden plaats in een moderne villa aan het water. Goed bereikbaar en centraal gelegen binnen 20 minuten van Schiphol, Amsterdam en Utrecht.

Inschrijven

Wil je deelnemen aan onze Ayahuasca Ceremonies? Je bent van harte welkom. Voor een goede begeleiding vragen we je om eerst de vragen in te vullen die je vindt via de onderstaande knop.

Wil je Op de Hoogte blijven?

Staat je datum er niet tussen? Wil je meer weten over Ayahuasca? Voel je je nu nog niet klaar om je in te schrijven, maar wil je wel op de hoogte blijven? Vul je naam & e-mailadres hieronder in!

Ervaringen van deelnemers

Bekijk video’s en lees reviews van deelnemers aan Ayahuasca Ceremonies bij Maria Johanna. Kijk hier..

ayahuasca-ervaringen-nederlands-videos

Meer weten over Ayahuasca ?

Meer informatie over de helende kracht van Ayahuasca en wat het voor jou kan betekenen. Lees meer..

Overzicht Ayahuasca Ceremonies

Een overzicht van alle Ayahuasca Ceremonies die de komende tijd worden georganiseerd. Meer info..

ayahuasca-ceremonies-the-netherlands

Nog vragen?

Heb je vragen over de ceremonie? Over de voeding, het medicijngebruik of het verblijf? Twijfel je nog of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met me op. Wij beantwoorden je vragen graag!

Mail ons

Over Maria Johanna

Mijn naam is Maria Johanna. Ayahuasca heeft voor mij een ommekeer in mijn leven betekend. Het heeft poorten geopend naar de spirituele wereld. Achteraf heb ik hier mijn leven lang naar gezocht, zonder ik het wist. Ayahuasca heeft mij een gevoel van compleet-zijn gegeven. Vanaf dat moment ben ik mijn doopnamen gaan aannemen en ben ik gestart met mijn spiritueel werkLees meer..**