Ayahuasca-ceremonie-bijwonen-Ayahuasca-sessie-deelnemen

Ik ga Ayahuasca Ceremonies begeleiden in Samenwerking met Om-Mij

Zo’n anderhalf jaar geleden heb ik video’s op YouTube geplaatst over mijn ervaringen met Ayahuasca. Ayahuasca heeft zoveel voor mij gedaan. Het heeft mijn leven compleet veranderd, mij wakker gemaakt en mijn hart geopend. Ik vind dat de wereld hierover moet weten. Vandaar de video’s.

Tot op de dag van vandaag ontvang ik e-mails met vragen of bedankjes. Super leuk! Ook heb ik vaker de vraag gehad of mensen een Ayahuasca bij mij kunnen doen? Alleen was ik daar toen nog niet klaar voor en nu wel. Maar dan wel in samenwerking met een professionele partij. Samen met Ayahuasca Holland Center; Om-Mij, organiseren we een bijzondere Ayahuasca Kerst Special te Doetinchem (Gelderland). In de onderstaande video vertel ik wat er in mijn leven is verandert sinds mijn Ayahuasca Ceremonies.

Ceremonie bijwonen of Meer weten?

Heb je interesse om een ceremonie bij te wonen of wil je meer weten over ayahuasca vul dan je naam en e-mailadres hieronder in. Hieronder in de blog vind je meer informatie over de ayahuasca en over de ‘Ayahuasca Kerst Special‘. Of ga voor meer informatie naar de onderstaande link:

https://www.mariajohanna.com/ayahuasca/

De Ayahuasca Kerst Special

Tijdens het contact met Om-Mij ontstond het idee om tussen Kerst en Nieuwjaar een Ayahuasca Kerst Special te organiseren. De meeste mensen zijn vrij in deze periode en daarbij heb je dan een jaarafsluiter die je altijd bij zal blijven. Aangezien we het belangrijk vinden om goede voor- en nazorg te bieden hebben we ervoor gekozen om een meerdaagse ceremonie te organiseren op maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 december 2015. Je kunt kiezen of je 2 of 3 dagen wilt deelnemen aan de Ayahuasca Kerst Special. De prijzen liggen tussen de 375 en 475 euro.

Wat kun je verwachten?

Deze ceremonies kunnen je confronteren met jouw angsten, onzekerheden en/of trauma’s die je meedraagt. Op punten waar je jouw leven kan verbeteren ten opzichte van jezelf, maar ook ten opzichte van de mensen die je lief hebt. Dit kan best uitdagend zijn. Het doel is het genezen ervan.

Zelf heb ik de ervaring dat ik vaak in een warm bad van liefde kom. Ayahuasca laat mij dingen herinneren van voor dat ik op aarde was. Het lijkt alsof je een extra zintuig krijgt tijdens de ayahuasca ceremonie die in de lagere dimensies niet hebt. Zelfs indien je confrontaties meemaakt, weet je dat dit slechts tijdelijk is. Je hebt de mogelijkheid om de les direct te implementeren in je leven. Wat vaak gebeurt is dat de les na de ceremonie nog eens voorbij komt en dankzij je nieuwe visie sta je er anders is. Dan weet je dat er heling heeft plaatsgevonden.

Wil je meer weten?

Je kunt heel veel onderzoek doen naar ayahuasca, maar het meest belangrijke is dat je gaat voelen. De ervaring is altijd anders dan je verwachting. Voel jij je geroepen door Ayahuasca of is het nog niet je moment? Het is beide goed. Indien je toch nog twijfels voelt, heb ik hieronder nog een aantal video’s gepost met mijn persoonlijke ervaring met Ayahuasca. Indien je meer informatie wilt hebben over de Ayahuasca Kerst Special van Om-Mij en Maria Johanna, ga dan naar de onderstaande pagina:

https://www.mariajohanna.com/ayahuasca/

Meer Ayahuasca Video’s

Hieronder heb ik een aantal video’s geplaatst over Ayahuasca die ik in het verleden heb gemaakt. Ik ben zo onder de indruk van Ayahuasca en wat het voor mij in mijn leven heeft gedaan. Dat ik video’s wilde maken zodat meer mensen konden weten over het bijzondere geneesmiddel voor de ziel.

Mijn Eerste Ayahuasca Ervaring – Life Changing !

5 Inzichten vanuit mijn Ayahuasca Ceremonies

Wat is Ayahuasca? Deel 1

Hieronder heb ik een aantal video’s geplaatst over Ayahuasca die ik in het verleden heb gemaakt. Ik ben zo onder de indruk van Ayahuasca en wat het voor mij in mijn leven heeft gedaan. Dat ik video’s wilde maken zodat meer mensen konden weten over het bijzondere geneesmiddel voor de ziel.

Wat is Ayahuasca? Deel 1

Ayahuasca Inzichten – deel 2

Ayahuasca – Deel 3 – Concept Vorige Levens

Ceremonie bijwonen of Meer weten?

Heb je interesse om een ceremonie bij te wonen of wil je meer weten over ayahuasca vul dan je naam en e-mailadres hieronder in. Hieronder in de blog vind je meer informatie over de ayahuasca en over de ‘Kerst Ayahuasca Special‘. Of klik voor meer informatie op de onderstaande link:

https://www.mariajohanna.com/ayahuasca/

Auteur Blog – Maria Johanna

Maria Johanna kan je begeleiden in je persoonlijke groei en bij je spirituele ontwakingsproces. Ze helpt je te connecten met je hart om te ontdekken wie je bent en wat je wilt in je leven. Dit doet ze in de vorm van schrijvenlezingen, workshops, coaching, meditatie en Retreats. Daarnaast is ze auteur van het boekQuarterlife Challenge – in 20 dagen weten wat je wilt‘. Bedenker van de KRACHT-techniek.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op FacebookInstagram en YouTube, mijn periscope naam is ‘Maria Johanna’. Op Facebook geef ik dagelijkse inspiratie om iedere dag bewust te leven. Op youtube post ik wekelijkse inspiratie video’s om een diepere bewustwording te verspreiden.

Heb je meer tips? Laat je reactie achter!

Wil jij reageren op dit blog bericht? Dan is jouw reactie van harte welkom in de comment balk onder aan deze blog. Alvast bedankt!

6 antwoorden
 1. Willeke Toes
  Willeke Toes zegt:

  Hallo Mariah Johanna,

  Wat gaaf dat jij met OM-MIJ sessies gaat doen. Ik heb twee sessie bij OM-MIJ gedaan. Het is zo heerlijk bij OM-MIJ. Als ik daar ben voel ik mij zo thuis komen. Ik wens jou een mooie bijzondere tijd toe bij OM-MIJ.

  Liefdevolle groet,

  Willeke Toes

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Wat super leuk! En wat grappig dat je al reageert! Ik ga dit van de week verspreiden. Ik kijk er erg naar uit om zo mooi werk te mogen doen. Ben blij om dit mooie bericht van je te ontvangen. Liefdevolle groet, Maria

   Beantwoorden
 2. Peter
  Peter zegt:

  Om-mij is super! Ik heb daar een geweldige ervaring gehad eind 2014. Fijne mensen met een hart van goud. Zeker een aanrader voor iedereen. En nu zeker in samenwerking met Maria Johanna! Mooier wordt het niet. Keep up the good work;)
  Groet, Peter

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Wauw! Wat leuk om te horen. Ik ben nog bezig met de pagina’s inrichten en nu al leuke reacties! Zo leuk. Bedankt dat je je reactie achterlaat 🙂
   Groet, Maria

   Beantwoorden
 3. Michel
  Michel zegt:

  Hallo Maria,
  Wat geweldig om te horen van je samenwerking met OM-MIJ. Daar ga je geen spijt van krijgen. Je bent voor mij een inspiratiebron en door jou ben ik geïnteresseerd geraakt in Ayahuasca en ben ik bij OM-MIJ Ayahuasca gaan doen. Kan alleen maar zeggen, wow…. Life-Changing. Nothing will be the same anymore as before Ayahuasca. Ik vind het erg belangrijk dat je met dit soort dingen je veilig voelt om alles los te kunnen laten. Je voelt je bij OM-MIJ echt veilig en de begeleiding is gewoon super! Alles is zo liefdevol en je wordt volledig in je waarde gelaten. Ieder zijn eigen proces! Naast dit alles ontstaan er hierdoor ook erg leuke en waardevolle vriendschappen met mensen, heel bijzonder!

  Jouw samenwerking met OM-MIJ kan alleen maar een hele positieve meerwaarde betekenen. Wens je ontzettend veel succes met deze nieuwe stap! Wie weet komen we elkaar nog eens tegen, zou leuk zijn!

  Ga vooral door met waar je mee bezig bent, volg je hart, ik vind je fantastisch! Je brengt zoveel positieve energie de wereld in! Dat kunnen we goed gebruiken!

  Fijne zondag!
  Groeten,
  Michel

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Hoi Michel, wat ontzettend leuk om te lezen. Zo voelt het ook voor mij en dan is het des te leuker als anderen mijn gevoel versterken 🙂
   Voor mij is het net zoals jij ‘Life Changing’. Echt een leven voor- en een leven na Ayahuasca ! Haha!

   Bedankt voor je leuke reactie en wie weet tot ziens 🙂

   Groeten, Maria

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terugblik 2020 – Vooruitzicht 2021

Wauw! Terugblikken op 2020. Het voelt alsof dit jaar vele hoofdstukken heeft gekend. In ieder geval 2 hele duidelijk. Dat is een hoofdstuk voor de Covid en een hoofdstuk terwijl de Covid crisis gaande is. Wat heeft dit voor mij gebracht? Hoe heb ik dit ervaren?

bali-maria-johanna-vlog-travel

Vlog#56 Moving back to Bali

Do you realise: One decision can shape your future.. ! I like to share a little bit of my journey…

Vlog#55 Everything Happens for a Reason

I continue my journey on Bali and I feel so much inner peace, acceptance and appreciation. That’s exactly the spirit of the island. The energy in Ubud is so peaceful and relaxing. I don’t feel the need to achieve anything at the moment. Just live in the moment and being in the now. If you live in the now and you let life take control, everything can happen.