Vragenlijst Ceremonie Maria Johanna

Voor een goede begeleiding hebben we nog wel enige gegevens van je nodig voordat je je inschrijft voor de Kambo en/of Ayahuasca ceremonie. Deze gegevens zijn erg van belang, omdat Kambo/Ayahuasca niet samengaan met bepaalde medicijnen en aandoeningen. Hieronder vind je de vragenlijst. Vul deze met aandacht in en klik vervolgens op verzenden. Daarna nemen wij contact met je op om je deelname te bevestigen.

Voor afgaand aan de sessie houden we een individuele persoonlijke intake voordat je de sessie ingaat. Mocht je in het verleden zelf te maken hebben gehad met psychoses, dan raden we je af om Ayahuasca te nemen en kun je helaas niet deelnemen aan onze ceremonies.

*Je kunt je boeking 3 weken voor aanvangsdatum kosteloos annuleren/verzetten. Helaas zijn wij genoodzaakt bij een niet tijdig door jou geannuleerde afspraak een bedrag in rekening te brengen. Annuleer je 3 weken voor de geboekte datum is dit 50% van het totaalbedrag. Wanneer je 2 weken voor de geboekte datum annuleert brengen we het gehele bedrag in rekening. Tevens wordt je afspraak definitief verwijderd. 

Kambo Ayahuasca Retreat - Maria Johanna