Aanmelden Ceremonie

Super leuk en spannend dat je je wilt aanmelden voor een Ayahuasca Ceremonie.

Voor een goede begeleiding hebben we enige gegevens van je nodig. Vul het inschrijfformulier met aandacht in en klik vervolgens op verzenden. Je ontvangt automatisch een bevestigingsmail. In de bevestigingsmail staan tevens de betalingsinstructies. Je bent van harte welkom.

Als je voor de eerste keer komt raden we je aan om minimaal een 2-daagse ceremonie te boeken. Ben je klaar voor een echte tranformatie/heling dan raden we je aan om een 3-daagse ceremonie te boeken.

Mocht je in het verleden te maken hebben gehad met psychoses, dan  kun je helaas niet deelnemen aan onze ceremonies uit veiligheidsoverweging.

*Je boeking kan worden geannuleerd/verplaatst zonder extra kosten tot 3 weken voor de exacte datum. Helaas moeten we u een last-minute annulering door u in rekening brengen.

Als je 3 weken voor de reserveringsdatum annuleert/verplaatst, brengen we 50% van het totale bedrag in rekening. Wanneer je minder dan 2 weken voor de geboekte datum annuleert/verplaatst, zullen wij het volledige bedrag in rekening brengen.