5 belangrijke inzichten vanuit mijn ayahuasca ceremonies

Vorige week heb ik mijn eerste ayahuasca ervaring gedeeld. Deze video is binnen een week meer dan duizend keer bekeken. Ik heb ontzettend veel leuke reacties ontvangen en ook vragen. Dit motiveert mij om meer video’s te maken over mijn ayahuasca ceremonies. Daarom deel ik graag 5 belangrijke inzichten die ayahuasca mij hebben gegeven.

#1 Wakker worden

Het meest bijzondere inzicht voor mij was het wakker worden. We leven allemaal in een slaapstand. Wanneer je bewustzijn groeit zal er een moment komen dat je wakker wordt uit het leven. Wanneer je je bezighoudt met bewustzijn en spirituele groei stijgt je frequentie. De aarde stijgt van de derde naar de vijfde dimensie. Dit houdt onder andere een bewustzijnsverandering in.

#2 Oordeel niet

Ayahuasca leerde mij dat het heel belangrijk is niet te oordelen. Wanneer je oordeelt over een ander, oordeel je over jezelf. Beide werken niet meer in zelfacceptatie en/of zelfliefde. Het vraagt wel wat training om het oordelen af te leren!

dont-judge-me-i-was-born-to-be-awesome-not-perfect-quote

#3 Je uiterlijke wereld is een weerspiegeling van je innerlijke wereld

We zijn vaak erg op de uiterlijke wereld gericht in de maatschappij.  Je uiterlijke wereld is een weerspiegeling van je innerlijke wereld. Dit is soms best confronterend en tegelijkertijd ook behulpzaam. Door naar binnen te gaan kom je tot nieuwe ontdekkingen over jezelf. Dit kan onder andere door middel van ayahuasca en meditatie.

#4 Het leven is een dans

Het leven is als een dans en het is de kunst om mee te dansen met de juiste flow. Je voelt vanzelf of je op het juiste spoor bent. Je gevoel is je kompas. De kunst is om steeds meer het denken uit te zetten en te handelen op je gevoel voordat je denken begint. Dit is anders dan de maatschappij ons heeft geleerd. Hoe vaker je naar je gevoel handelt, des te gemakkelijker het wordt en je kunt genieten van de dans.

life-is-a-dance-quote-maria-johanna

#5 Alles komt precies op tijd

Alles in je leven komt precies op het juiste moment. We zijn vaak geneigd om zorgen te maken over de toekomst. Er is een plan voor je leven wat heel intelligent is en waarin alles precies op tijd komt. Heb vertrouwen en zorg dat je in een fijne energie bent!

Note over ayahuasca

Je kunt deze inzichten uiteraard op andere manieren krijgen. Voor mij geldt dat de inzichten die worden gegeven vanuit een ayahuasca ervaring een enorme impact maken waardoor ze blijven. Het is alsof de nieuwe inzichten direct op een diep niveau worden geïnstalleerd. Daarom is ayahuasca zo levensveranderend voor mij geweest.

Social Media

Mocht je mij willen volgen op social media? Kun je mij volgen op Facebook, instagram of YouTube. Ik deel hier dagelijkse inspiratie. Of je kunt je inschrijven voor mijn wekelijkse updates via mijn website. Verder vind ik het altijd leuk als je onderaan dit bericht je reactie achterlaat!

Veel liefs, Maria Johanna

Wil je meer weten over mijn Ayahuasca ervaringen? Vul dan hieronder je naam en emailadres in!

Blijf op de hoogte

Spreekt dit artikel je aan en wil je op de hoogte blijven, vul dan hieronder je naam en emailadres in voor wekelijkse inspiratie!

5 antwoorden
 1. Jacqueline van der Horst
  Jacqueline van der Horst zegt:

  Lieve Maria Johanna, wat je schrijft is zo herkenbaar en voelt inderdaad zo goed. Er wordt ons geleerd met ons hoofd, hoe beter je cijfers, hoe hoger je opleiding, hoe succesvollere job, dan pas zouden wij succesvol in het leven zijn. Wanneer je werkelijk tot je diepste kern kan komen, waar jij nu mee bezig bent, zul je ervaren dat de rijkdom van binnen zit. Het geeft je een positieve kijk op de wereld en door je hart, je gevoel te volgen, zul je altijd je geluk vinden!! Dankjewel voor al jouw boeiende en inspirerende ervaringen die je met ons deelt. Ik vind je een geweldig rijke en mooie vrouw!!

  Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Dank je wel lieve Jacqueline, rijkdom zit absoluut van binnen. Wat een ont-dekking. Alle lagen je dat bedekten van je af zetten. Zo’n bijzonder proces en dan kom je inderdaad tot je kern. Ik gun dit iedereen 🙂 Net zoals jij mij rijk en mooi vind, vind ik dat van jou! Leuk dat we elkaar hebben ontmoet! Veel liefs, Maria Johanna

   Beantwoorden
  • Maria Johanna
   Maria Johanna zegt:

   Dank je wel! Ayahuasca is zoiets bijzonders. Soms weet ik niet eens hoe ik erover kan spreken. Wil het vol liefde doen en wil dat meer mensen er vanuit liefde kennis mee maken. Hierin kunnen we elkaar versterken. Ontvang ontzettend veel reacties van mensen! De behoefte is er alleen angst houdt mensen soms tegen. Liefdevolle groet terug Marga en Jan 🙂

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *